Cancan

Soția lui Andrei Duban nu s-a mai putut abține 

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Grațiela, soția lui Andrei Duban nu se mai ascunde deloc! Gesturile tandre dintre ea și Ghiță, la Survivor România, sunt la ordinea zilei. Toată lumea se întreabă care este legătura dintre cei doi, căci deși sunt colegi de echipă, par a fi mai apropiați decât este normal.

Apropierile dintre Grațiela și Ghiță sunt la ordinea zilei, la Survivor România! Cei doi au fost surprinși mai mereu de camere îmbrățișați sau luați de mână. De curând, în competiție a avut loc un adevărat scandal între Elena Ionescu și Grațiela, iar în momentele de tensiune, cine i-a fost aproape Grațielei? Ghiță, desigur. Numai că, imediat după ce Grațiela a avut o ceartă mai aprinsă cu Elena Ionescu, cei doi au fost surprinși într-o ipostază extrem de tandră.

Mai exact, Grațiela și Ghiță stau mereu unul lângă altul, dar acum…lucrurile par a fi din ce în ce mai picante. Soția lui Andrei Duban i-a pus mâna pe picior colegului său de echipă, iar acest lucru s-a întâmplat în văzul tuturor.

Cu toate acestea, Andrei Duban nu vede niciun pericol în comportamentul soției sale și susține că nici nu este gelos.

”Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a fost răspunsul lui Andrei Duban, potrivit wowbiz.ro.

Adauga un comentariu