Actualitate

Soția lui Benone Sinulescu, reacție după moartea artistului: „Sunt distrusă de durere”

Publicat: 18 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Benone Sinulescu reacție după moartea artistului Sunt distrusă de durere
Elena Sinulescu spune că medicii i-au recomandat ca artistul să nu facă operația de carotidă pentru că nu ar fi rezistat intervenției

Soția lui Benone Sinulescu a avut o primă reacție după moartea artistului, în exclusivitate pentru Impact.ro. Aceasta a spus care este cauza decesului.

Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie 2021, în jurul orei 14. Potrivit soției acestuia, Elena Sinulescu, artistul a făcut o pneumonie de aspirație și s-a temut să meargă la spital, din cauza COVID-19. Benone Sinulescu va fi depus la Filarmonica „George Enescu” din București și înmormântat la Cimitirul Eternitatea.

Soția lui Benone Sinulescu: „N-a vrut să fie dus la spital, de frică”

Elena Sinulescu trece prin cele mai grele momente. Soțul acesteia, interpretul Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Cauza decesului o reprezintă o pneumonie de aspirație.

Cântărețul s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate. În luna iunie a fost internat la spital, acesta fiind găsit inconștient de către apropiați. Atunci, medicii au reușit să îl stabilizeze, mergând chiar și la o clinică de recuperare. Însă, de această dată, nu s-a mai putut face nimic. Organismul artistului a fost prea slăbit, o pneumonie fiindu-i fatală.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu cu microfonul pe scenă
Benone Sinulescu a murit la 84 de ani.

Cine a fost Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a fost un interpret de muzică populară din România. S-a născut pe 24 mai 1937 la Siriu, județul Buzău. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu mai mulți cântăreți de muzică populară renumiți, printre care se numără și Irina Loghin. După Revoluția din 1989, acesta a abordat și stilul etno-dance, având numeroase colaborări cu formația Ro-Mania.

Interpretul s-a căsătorit cu Elena Sinulescu și au trăit fericiți mai bine de 40 de ani. Aceasta a avut foarte puține apariții sau ocazii în care a vorbit public. Elena nu a fost doar soția lui Benone Sinulescu, ci și confidenta artistului.

În urmă cu mai mult timp, artistul a făcut câteva dezvăluiri despre femeia care i-a fost alături o viață întreagă. Într-unul dintre interviurile pe care le dădea, nea Beni a declarat că Elena  „este cel mai bun critic” al său, dar și persoana care l-a completat din toate punctele de vedere. Cei doi s-au cunoscut în casa artistei Ileana Sărăroiu.

„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit». De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă”, a mai precizat Benone Sinulescu.

Adauga un comentariu