Magazin

Sotia lui Dan Petrescu da cartile pe fata! Ce spune despre mariajul cu fostul fotbalist

Publicat: 11 iun. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sotia lui Dan Petrescu da cartile pe fata Ce spune despre mariajul cu fostul fotbalist
1

Sotia fostului fotbalist Dan Petrescu a facut declaratii despre mariajul lor. Adriana Petrescu a oferit detalii despre relatia dintre ei. 

Fostul fotbalist si actual antrenor Dan Petrescu este casatorit cu Adriana Petrescu. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Jennifer. Dan Petrescu mai are doua fete, Rebecca si Chelsea, dintr-un mariaj anterior, cu Dana Petrescu. Adriana Petrescu a acordat un interviu pentruu okmagazine.ro, in care a oferit detalii despre mariajul de 12 ani pe care il are cu fostul fotbalist. 

„Daca stau bine sa ma gandesc sunt 16 ani impreuna, tinand cont ca ne-am casatorit dupa patru ani de relatie. Pot spune ca am preluat din pragmatismul lui, iar eu l-am molipsit cu calmul meu si cu gandirea mea pozitiva”, a declarat Adriana Petrescu. 

Ea a vorbit si despre gelozia in cuplu. „Nu am fost niciodata o persoana geloasa. Eu cred ca gelozia apare cand nu ai incredere nici in tine, nici in persoana de langa tine. Multa lume confunda dragostea cu posesia. Cand iubesti, vrei ca persoana de langa tine sa fie doar a ta. Noi nu detinem, insa, oameni. Eu si Dan avem o relatie matura, bazata pe respect reciproc si incredere. In plus, adevarul e ca nici nu ne-am dat vreodata motive de gelozie. 

Am fost si suntem mult prea implicati in povestea noastra de dragoste”, a afirmat partenera de viata a lui Dan Petrescu. Adriana Petrescu si-a amintit si despre momentul in care l-a cunoscut pe cel care i-a devenit sot. „L-am cunoscut in Bucuresti, prin niste prieteni comuni. Eu venisem acasa din Italia, in vacanta de Paste si urma sa ma intorc. Nici prin gand nu imi trecea ca aceasta intalnire avea sa imi schimbe destinul. Aveam planuri mari legate de cariera mea.

Curand, am avut de ales intre iubire si cariera. Imi doream insa foarte mult o familie, iar Dan mi-a demonstrat ca e barbatul potrivit cu care sa o intemeiez”, a incheiat ea. Citeste intreaga stire: Sotia lui Dan Petrescu da detalii din mariajul lor. Ce spune despre gelozie 
 

Adauga un comentariu