Cancan

Soția lui Răzvan Fodor, despre noul sezon “Asia Express” – “Vă promit că o să râdeți mult”

Publicat: 10 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Răzvan Fodor despre noul sezon Asia Express - Vă promit că o să râdeți mult
Sotia lui Razvan Fodor le-a promis fanilor ca vor rade enorm in acest sezon

Soția lui Răzvan Fodor, Irina Fodor în vârstă de 31 de ani, este noua prezentatoare a celebrului show “Asia Express”. Din data de 18 septembrie emisiunea poate fi urmărită la Antena 1. Gazda emisiunii le-a promis telespectatorilor că vor rade mult și le-a cerut să-i trimită un feedback pe conturile oficiale ale show-ului.

Cele nouă perechi de concurenți care fac parte din acest sezon al show-ului sunt formate din: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Soția lui Răzvan Fodor este noua gazdă a show-ului “Asia Express”

Irina Fodor a făcut un anunț oficial pe pagina ei de Instagram cu privire la noutățile din acest sezon al “Asia Express”.

„Aseară, ne-am întâlnit cu toții să vedem, în avanpremieră, primul episod din @asiaexpressromania. A fost MAGNIFIC!

Vă promit că o să râdeți mult, că o să fiți copleșiți de ritmul nebun al cursei, de frumusețea locurilor pe care le veți vedea, de personalitățile puternice ale concurenților și de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veți experimenta cu fiecare episod văzut!

De abia aștep să vedeți și voi și să îmi scrieți cum vi s-a părut. Mai e foarte puțin până pe 18 septembrie”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

În acest sezon, traseul de pe Drumul Împăraților a început în Turcia, ulterior a continuat în Georgia, Iordania și Israel. Toți concurenții au trăit la intensitate probele pe care au fost nevoiți să le termine în cele patru țări.

Marele premiu este în valoare de 30.000 de Euro și fiecare din cele nouă perechi luptă pentru marea amuletă.

Irina Fodor, despre experiența “Asia Express”

Irina Fodor a povestit că experiența pe care a trăit-o la “Asia Express” a fost una extrem de intensă și specială. Vedeta a spus că a bătut sute de kilometri și a vizitat aproximativ 50 de locuri din Turcia.

„Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometri, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță în care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia’.

„În total este un traseu de 7.000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7.000 de km. Este enorm. Turcia este o țară extrem de frumoasă cu foarte multe comori ascunse pe care noi le-am descoperit pe ‘Drumul împăraților.”, spunea Irina Fodor

Cu toate că nu face parte din rândul concurenților, Irina spune că a simțit oboseala din timpul probelor și a filmărilor pentru sezonul patru de la “Asia Express”.

„E foarte greu și sunt uimită că pot duce cursa în fiecare zi mai departe. Simplu fapt că nu poți să pui pariu că ai unde să te odihnești seara după o cursă care și așa este epuizantă și fizic și psihic… Cred că mi-am dorit foarte mult să înțeleg cu adevărat proiectul ăsta și cursa asta cu totul și o simt mai mult decât mi-aș fi imaginat.

„Adică am trăit-o cu Răzvan, a încercat să își amintească tot, dar e foarte greu să îți amintești toate detaliile. Fiecare zi e cât o săptămână, adică ți se întâmplă atâtea lucruri într-o zi încât e imposibil ca memoria să le mai stocheze, a spus soția lui Răzvan Fodor, prezentatoarea Asia Express.

Adauga un comentariu