Cancan

Soția și fiicele lui Vadim Tudor încă îi simt prezența Tribunului. Ce semne primesc de la acesta

Publicat: 27 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția și fiicele lui Vadim Tudor încă îi simt prezența Tribunului. Ce semne primesc de la acesta
Doina îl visează foarte de pe regretatul Vadim Tudor, mai ales nainte de a se întâmpla ceva rău în familie

Recent, s-a aflat că soția lui Vadim Tudor a avut parte de o întâmplare bizară, după ce una dintre fiicele ei a suferit o intervenție chirurgicală. Doina Vadim Tudor încă îi simte des prezența regretatului ei soț, cu toate că au trecut aproape 7 ani de la moartea acestuia. Soția acestuia spune că respectivele semne, apariția lui Vadim Tudor în vis, au loc înainte de a se întâmpla ceva rău în familie.

În toamnă se vor împlini 7 ani de când Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață, și cu toate acestea amintirea lui este mai prezentă ca oricând în sufletele celor dragi. De curând, Lidia, fiica cea mare a Tribunului, a povestit că familia ei s-a confruntat cu o situație bizară atunci când sora sa, Jeni, a fost supusă unei operații de apendicită. De asemenea, ea a mai spus că mama ei primește anumite semne, de parcă regretatul politician ar încerca să-și avertizeze familia cu privire la anumite pericole.

Soția lui Vadim Tudor încă îi simte prezența Tribunului

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor a povestit că îi simte și acum prezența tatălui ei, chiar și după aproape 7 ani de la deces. Lidia spune că regretatul politician îi apare destul de des în vis soției sale, mai ales atunci când familia lui se confruntă cu o situație grea sau când urmează să se întâmple ceva rău.

„Nu pot să spun că noi comunicăm, asta ar însemna spiritism, ne ducem într-o altă zonă. Dar, într-adevăr, îl simțim foarte mult și foarte des. De exemplu, înainte să se întâmple ceva în familia noastră, un eveniment negativ de obicei, mama îl visează foarte des pe tata. Și, nu știu cum să zic, foarte insistent. Știe că e acolo, în vis.

Nu neapărat că face sau îi spune ceva anume, că o avertizează asupra unui fapt, dar îi apare, știe că e acolo. Și ne spune: «Uite, am început să îl visez pe tata de o săptămână, de două săptămâni, sigur se va întâmpla ceva»”, a povestit Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor.

Soția lui Vadim Tudor a găsit un porumbel în casă, după operația fiicei

Lidia a vorbit și despre un episod bizar de care mama ei a avut parte în seara când s-a întors acasă de la spital, după ce sora ei fusese operată. Femeia a găsit în baie un porumbel alb, deși, spune tânăra, acesta nu ar fi avut pe unde să intre.

„Și în alte momente importante din viață, chiar și înainte să fie sora mea operată de apendicită, exact la un an după ce a murit tata. Cu o săptămână înainte, când ea a început să aibă dureri, mama a început să-l viseze pe tata. Și ne-am gândit că Jeni avea dureri foarte mari și poate de asta e neliniștit.

În sfârșit, am ajuns la spital în ultimul moment, a fost operată de urgență și țin minte că mama s-a întors acasă în seara aia și a găsit la noi în cadă un porumbel alb. Nu știm pe unde a intrat, avem un gemuleț la baie, dar este rabatat. Teoretic, pe acolo nu ar fi putut să intre. Mama a zis: «Uite, Jeni sigur o să fie bine și o să treacă peste asta»”, a mai spus Lidia, într-o emisiune televizată.

Adauga un comentariu