Cancan

Soția vulpiță vrea să dea lovitura în muzică! Cum va suna prima ei piesă

Publicat: 19 feb. 2020

Veronica Stegaru continuă să apară pe micile ecrane alături de soțul ei, Viorel. Deși apar în diferite ipostaze, Vulpița s-ar putea să se reprofileze.

Veronica și Viorel Stegaru, de la viața modestă pe care o aveau în Vaslui, au ajuns să apară zilnic la televizor, în fața a mii de români. După ce i-a dansat manelistului Tzanca Uraganul și a fost și în Parlament, soția vulpiță ar putea da lovitura și în muzică.

Cel care vrea să-i facă lansarea Vulpiței în muzică este Axinte. El a auzit-o cântând câteva versuri dintr-o melodie și crede că ar putea avea succes în muzică.

Vulpița vrea să dea lovitura în muzică

„Nu-mi place cum dansează, dar mi-a sărit ceva în ochi. Are ureche muzicală foarte bună! A fredonat ceva de la Tzancă Uraganu şi eu am gândit ceva! Ia să fac ceva cu aceşti oameni. Mâine am programat… l-am rugat pe Marian Vasile, producătorul de la Piteşti şi pe Florin Peşte să facă o piesă frumoasă!

„Sunt vulpiţa de la ţară şi am devenit virală!” Această piesă o să rupă ţara. Eu simt că ea cântă frumos. Mâine intrăm în studio şi vineri chiar îi invit pe amândoi la spectacol. Trebuie să beneficiem de viralitatea astea. Viorel o să fie managerul ei. M-am gândit să facă o piesă la Florin Peşte, să facă un videoclip şi să apară pe Youtube! O să facă bani din vizualizări”, a spus Axinte într-o emisiune televizată, potrivit cancan.ro.

Adauga un comentariu