Cancan ultimă oră

Soțul Deliei Matache: Răzvan este un prosper om de afaceri și un soț dedicat

Publicat: 22 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soțul Deliei Matache Răzvan este un prosper om de afaceri și un soț dedicat
Cântăreața Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt căsătoriți de 9 ani

Cântăreața Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, formează un cuplu perfect de 9 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2010 și după 2 ani de relație au decis să spună „Da“ în fața ofițerului stării civile.

Dacă Delia este mereu în lumina reflectoarelor și ține prima pagină a ziarelor de cancan din România, soțul ei, Răzvan, a ținut să stea departe de lumea mondenă. Mai mult, cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de mass-media și dau foarte rar informații depsre viața lor privată.

Răzvan Munteanu deține mai multe locații în Centrul Vechi al Capitalei și este partener într-o companie de construcții. În ultima perioadă, el s-a ocupat mai mult de cariera soției sale, el fiind managerul Deliei.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu

Răzvan îi face management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV sau alegerea pieselor. Chiar dacă muncește multe ore pe zi, Răzvan este mulțumit că lucrează cu o echipă foarte bună, pe care o coordonează și că muncește pentru succesul musical al Deliei.

Ajutată de Răzvan, cântăreața s-a decis să intre și ea în afaceri și a deschis o casă de producție alături de cumnata ei, sora lui Răzvan Munteanu, Monica Munteanu.

Despre soțul ei, Delia a spus în repetate rânduri că a fost omul potrivit la momentul potrivit și că acesta o sprijină și o susține în tot ceea ce face, asigurându-i echilibrul de care avea nevoie.

Deși este întrebată mereu despre copii, Delia nu este categorică atunci când spune că nu își dorește un copil, însă nu intenționează să aibă prea curând un bebeluș.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu

Soțul Deliei Matache a pierdut mulți bani din cauza criptomonedelor

Răzvan Munteanu a pierdut o sumă mare de bani după ce piața criptomonedelor a suferit o prăbușire substanțială în ulitmele luni. Astfel, dacă în luna ianuarie 2021 Bitcoin valora aproximativ 60.000 de dolari, după o postare pe Twitter a lui Elon Musk, patronul Tesla, criptomoneda a ajuns la aproape 38.000 dolari.

Chiar dacă a pierdut o sumă considerabilă în urma deprecierii mai multor criptomonede, Răzvan Munteanu nu s-a panicat foarte tare, fiind covnins că acestea vor crește din nou în perioada următoare. Asta, mai ales pentru că el a investit cel mai mult în criptomonede în urmă cu câțiva ani, când valaorea este foarte mică în comparație cu cea de-acum. Răzvan Munteanu este obișnuit să gândească investițiile pe termen lung și spune că nu se grăbește să vândă acum când criptomonedele sunt în scădere.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu

Cum s-au cunoscut Delia Matache și soțul ei Răzvan

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, s-au cunoscut în 2010. El a venit atunci la un karaoke într-un club de-al cântăreței. După doi ani de relație, cei doi s-au căsătorit. Atunci a luat Răzvan pentru prima dată contact cu industria muzicală și a realizat că aceasta are nevoie de o echipă care să muncească pentru promovarea imaginii artistei.

Pentru Delia și Răzvan banii nu reprezintă o problemă, cei doi locuind într-un penthouse situat în partea de nord a Bucureștiului, în valoare de peste un milion de euro. Duplexul are aproximativ 400 de metri pătrați și este dotat cu scară interioară și piscină pe terasă.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu

Adauga un comentariu