Cancan ultimă oră

Soțul Georgianei Lobonț își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis artista: „Tot ce îmi doresc”

Publicat: 20 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soțul Georgianei Lobonț își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis artista Tot ce îmi doresc
Gorgiana Lobonț alături de soțul ei

Rareș Ciciovan își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar soția lui, Georgiana Lobonț, i-a pregătit o surpriză de proporții alături de persoanele dragi. Imaginile au fost imortalizate pe rețelele de socializare.

Soțul Georgianei Lobonț își sărbătorește astăzi ziua de naștere
Georgiana Lobonț își ține urmăritorii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei, iar de această dată, vedeta a postat câteva imagini de la ziua de naștere a soțului ei. Cântăreața și-a surprins partenerul de viață alături de prietenii dragi și i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare.

”La mulți ani, soțiorul meu! Știi că te iubim foarte mult și tot ce îmi doresc este să fim sănătoși și să ne putem bucura de tot ce avem! La mulți ani, tati!”, este mesajul transmis de Georgiana Lobonț pentru soțul ei pe rețelele de socializare

Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord ca ea să se căsătorească

Georgiana Lobonț se simte o femeie împlinită pe toate planurile și trăiește o poveste de dragoste de mulți ani alături de partenerul ei . Cei doi au doi copii, însă la început părinții cântăreței s-au opus căsătoriei.

„Părinții mei nu au fost de acord să mă mărit. S-au opus. Îl vedeau pe Rareș … el era hotărât în ceea ce spunea și avea tot felul de idei de oameni maturi, noi eram niște copii și probabil ei se gândeau că cine știe ce idei are, e un tânăr , nici nu au bani din ce să își facă ideile alea să se concretizeze și ziceau să mai stau, să îmi termin școala.

Dar dragostea a fost foarte mare și ne-am căsătorit, și uite că ne-a mers bine.”, a spus Georgiana Lobonț.

 

Adauga un comentariu