Local

Soțul videochat-istei moarte, arestat în lipsă. Ce au transmis judecătorii din cadrul Tribunalului Iași

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Soțul videochat-istei moarte arestat în lipsă. Ce au transmis judecătorii din cadrul Tribunalului Iași
Soţul videochat-istei moarte, Alina Alexandru, din Iași s-a predat în Italia

Alexandru Robert Constantin, soţul tinerei din Iaşi care făcea videochat, a fost arestat preventiv în lipsă. Vă aducem aminte că individul a fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

„Instanța admite propunerea formulată de Ministerul Public-Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Dispune arestarea preventivă, în lipsă, a inculpatului Alexandru Robert Constantin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de – omor asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune încunoştinţarea DGASPC Iaşi în scopul instituirii măsurii de ocrotire corespunzătoare faţă de minorul A.E.A., aflat în ocrotirea inculpatului”, au declarat judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.

Alina Alexandru a murit la începutul anului 2022

Amintim că reporterii BZI au făcut public cazul Alinei încă din momentul în care aceasta se afla în comă, la spital. Câteva zile mai târziu, aceasta a decedat. După mai multe săptămâni de chin, tânăra din Iași, cunoscută ca o veche videochat-istă, a murit la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, unde era internată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Starea de sănătate s-a agravat, provocându-i decesul. Familia fetei își susține părerea că moartea a fost provocată de bătăile repetate pe care le-a primit de la Robert Constantin Alexandru, soțul ei.

Se caută criminalul care a ucis-o pe Alina: Robert Constantin Alexandru a dispărut de acasă!

Autoritățile ieșene au confirmat faptul că, în cazul Alinei Alexandru, sunt efectuate cercetări pentru omor.

„Avem înregistrat un dosar în ceea ce o privește pe victima A.R.A., față de care s-au exercitat în mod repetat acte de violență fizică în mai multe zile (în perioada 2016-2021). De asemenea, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. În ceea ce îl privește pe suspect (Robert Constantin Alexandru – n.r.), este dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale. Săptămâna trecută a fost emis un mandat de aducere pe numele acestuia. Având în vedere că suspectul nu a fost găsit la domiciliu, acum se fac demersuri pentru depistarea acestuia”, a declarat Luiza Iuriciuc, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu