International

Spectacolele marca Cirque du Soleil au fost anulate în China. Iată motivul

Publicat: 24 ian. 2020

Compania de divertisment Cirque du Soleil a transmis că se anulează toate reprezentațiilor sale din Hangzhou,China.

Cirque du Soleil a transmis faptul că s-a anulat întreaga reprezentaţie programată la Hangzhou, în China, din cauza epidemiei de coronavirus, care a început să se răspândească mondial și a răpus 26 de persoane. Astfel, autoritățile sanitare internaționale se mobilizează în acest sens.

„Autoritățile chineze au solicitat sistarea temporară a tuturor activităților de interior la care participă peste 100 de persoane pentru a ține sub control epidemia de coronavirus”, a explicat compania, într-un comunicat.

Anularea este valabilă până la o notificare ulterioară

„În interesul garantării siguranței spectatorilor și a angajaților săi, Cirque du Soleil anulează astfel, până la o notificare ulterioară, toate reprezentațiile spectacolului său”, se mai găsește în comunicat.

Vineri, 24 ianuarie 2020, Beijingul a transmis că bilanțul epidemiei a ajuns la nu mai puţin de 26 de morți și 830 de cazuri confirmate.

Situat în provincia Zhejiang, orașul Hangzhou se află la circa 700 kilometri est de Wuhan, unde acest virus misterios asemănător SARS a apărut pentru prima dată în luna decembrie a anului 2019.

Organizația Mondială a Sănătății (WHO) a recunoscut „situația de urgență din China”, însă a transmis că este prea devreme pentru a aduce în discuţie o stare de urgență globală.loading...

Adauga un comentariu