Bursa Barfelor

Speră să prostească oamenii să îl voteze din nou, ca să mai pape niște lovele de la stat

Publicat: 11 mai 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Speră să prostească oamenii să îl voteze din nou ca să mai pape niște lovele de la stat

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una nouă despre același sinator userist Măriusică Brobodea. În ultima perioadă, marele pulitician de Bahlui a început o campagnie agresivă, punând nește agarici să împartă pliante pren târg. În pliantele celea, Brobodea se laudă că ce o să facă el pren târg și ce o să dreagă, de o să fie numa’ lapte și miere pe străzi! Adicătelea, o să rezolve el cu traficul din oraș și cu multe alte probleme! Ce le place babetelor e că, la promisiuni, Brobodea e campion. Problema apare când trebuie să mai și facă ceva pentru cei care l-au votat… Din păcate, Măriusică a rămas cu „avioanele” lui, care n-o să se întâmple niciodată în realitate! Ce știu sigur babetele e că nu toți oamenii sunt proști și că, deși unii cred că, dacă urlă, au și dreptate, lumea înțelege care este realitatea! Așa că, Măriusică, speri matale, dar speri degeaba!

Comentarii
  • Stai mai linistit ca nu mai vezi niciun kakat de la votanti, nici nu vei mai fi pe liste ca te strange acus cu catusele.

  • USR a picat si cu minciunile si promisiunile false a lui Bodea toata lumea s-a lamurit. Sa mai platim iar un lenes cu salariu de lux? La munca !

Adauga un comentariu