Magazin

Speranţa moare ultima: Radiografia unei mârşavii judiciare 

Publicat: 06 nov. 2019

In ziua de astazi, informatia inseamna putere. Daca sunteti informati in legatura cu tot mai multe subiecte sau poate doar cu subiectele de interes pentru voi, o sa fiti capabili sa luati cele mai bune decizii. Insa, trebuie sa va alegeti surse de incredere. Aparitia internetului este unul dintre cele mai bune lucruri care s-au intamplat vreodata. Cu doar cateva click-uri puteti afla raspunsurile la toate intrebarile pe care le aveti la un moment dat, indiferent de domeniu. Insa, exista si o parte negativa: internetul este liber, ceea ce inseamna ca toata lumea are dreptul sa isi spuna parerea. Asa a aparut fenomenul ,,fake news” in care o stire neadevarata este distribuita de milioane de oameni fara sa fie verificata. Se mizeaza pe componenta emotionala si se vizeaza persoanele vulnerabile, care cred orice fara sa verifice. 

Din fericire, daca vreti sa fiti informati si sa nu cadeti in capcana celor care dezinformeaza, este suficient sa cautati acea informatie pe internet. Asa veti descoperi daca este sau nu adevarata. Daca este o informatie eronata, adevarul va aparea in primele rezultate ale cautarilor voastre. 

Senzationalul vinde si de cele mai multe ori, jurnalistii incearca sa denatureze adevarul pentru a face o stire spectaculoasa, nepasandu-le daca in felul acesta vor afecta viata cuiva si daca ii vor pata reputatia. 

Cand vine vorba despre persoane publice, mai este o varianta sa aflati adevarul despre un anumit subiect care ar putea sa va intereseze: cartile tip biografie sau memorii. Astfel, veti putea sa aflati chiar de la sursa ce s-a intamplat cu adevarat, fara ca mesajul sa mai fie denaturat sau interpretat de catre terte persoane. 

Asa ca astazi va prezentam o carte care este foarte posibil sa va intereseze: Radiografia unei marsavii judiciare de Traian Berbeceanu. Daca ati auzit de acest autor, mai mult ca sigur veti sti de ce va recomandam aceasta carte. Traian Berbeceanu a trecut prin clipe grele in urma cu cativa ani, cand a fost inlaturat de la conducerea Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia pentru ca mai apoi sa fie acuzat de complicitate la evaziune fiscala, mai exact ca a sprijinit o grupare infractionala care era specializata in acest domeniu. 

Oamenii stiau ca nu este posibil asa ceva, pentru ca pe tot parcursul carierei, Traian Berbeceanu a dat dovada de corectitudine si datorita lui au fost pedepsiti foarte multi infractori. De aceea, s-a ajuns pana la momentul in care s-au organizat proteste de sustinere, pentru ca adevarul sa iasa la suprafata si acuzatiile sa fie retrase. 

Intr-un final, s-a dovedit ca acuzatiile impotriva politistului au fost nefondate si astfel, cei care l-au acuzat au devenit la randul lor acuzati, pentru ca sprijinit neadevarul astfel incat sa isi poata continua actiunile nu tocmai legale si morale. 

Iar in aceasta carte, Traian Berbeceanu prezinta adevarul asa cum este el, nealterat, astfel incat toti sa putem afla ce s-a intamplat de fapt. Nu este doar o carte despre un om caruia i s-a intamplat o nedreptate. Este vorba despre speranta, pentru ca si cand totul parea pierdut, sistemul judiciar si-a facut treaba. 

Asadar, va recomandam aceasta carte daca vreti sa aflati mai multe despre acest caz si nu numai! loading...

Adauga un comentariu