Local

Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri Iași organizează un concurs pentru ocuparea funcției de director medical

Publicat: 26 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri Iași organizează un concurs pentru ocuparea funcției de director medical
Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri Iași organizează concurs pentru ocuparea funcției de director medical

Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri Iași organizează un concurs pentru ocuparea funcției de director medical. Pot candida pentru această funcție doar persoanele care sunt absolvente de studii superioare, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul Medicină, specializarea Medicină. Concursul se va desfășura în perioada 9.09.2022-13.09.2022. Candidații vor afla rezultatele finale ale concursului în data de 14.09.2022, până în ora 14:00. În prezent, funcția de director medical este ocupată de către dr. Angela Chira

Candidații pentru acest post trebuie să fie confirmați cel puțin ca medic specialist și să aibă minimum 5 ani de vechime în specialitatea Psihiatrie. De asemenea, candidații trebuie să îndeplinească una dintre următoarele condiții: să fie medic specialist sau primar în specialitatea sănătate publică și management, să fie absolvent al unui masterat sau doctorat în management sanitar sau managementul serviciilor de sănătate sau similar, organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată sau să fie absolvent al unor cursuri de perfecționare în management sanitar sau managementul serviciilor de sănătate, avizate de Ministerul Sănătății, în baza criteriilor de calitate stabilite prin ordin al ministrului Sănătății.

Calendarul concursului organizat de către Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri Iași

Înscrierea candidaților la concurs se va face la secretariatul comisiei de concurs până pe data de 29 august 2022, zilnic, între orele 9:00-14:00. Selecția dosarelor va avea loc în data de 06.09.2022.

Concursul se va desfășura la sediul instituției medicale, din localitatea Grajduri, str. Gării, nr. 479. În data de 9.09.2022, ora 10:00, se va desfășura proba scrisă. Pe 12.09.2022, ora 10:00, candidații la funcția de director medical al Spitalului de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri Iași vor susține proiectul, urmând ca în data de 13.09.2022, ora 10:00, să aibă loc proba interviului. Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate în data de 14.09.2022, până în ora 14:00.

Candidații au drept să conteste rezultatul concursului/examenului, cu excepția interviului de selecție, în termen de 24 de ore de la data afișării. Contestația se soluționează de către comisia de soluționare a contestațiilor în termen de 24 de ore de la data depunerii la secretarul comisie de concurs/examen.

Ce documente trebuie să conțină dosarul de concurs

Dosarul de concurs trebuie să cuprindă o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copie de pe diploma de licență sau de absolvire, după caz, și copie după certificatul de medic specialist. Totodată, dosarul trebuie să conțină și un Curriculum Vitae, adeverință care să ateste vechimea în gradul profesional sau în specialitatea studiilor, după caz, cazier judiciar, declarație pe propria răspundere că nu a desfășurat activități de poliție politică, așa cum este aceasta definită prin lege, precum și adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate, dar și documente care să ateste îndeplinirea uneia dintre condițiile specifice. Candidații trebuie să depună la dosar și proiectul de specialitate. Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă însoțite fiind de documentele originale, pe baza cărora să se certifice conformitatea cu originalul.

Persoanele care doresc să afle mai multe informații despre concursul organizat de către Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri Iași se pot adresa secretariatului comisiei de concurs la numărul de telefon: 0232709404, persoană de contact fiind Anda Borcea.

Adauga un comentariu