Prima pagină » Local » Stadionul din Copou este neîncăpător pentru partida dintre Politehnica și Petrolul. Peste 10.000 de oameni vor fi în tribune la meciul campionatului
Stadionul din Copou este neîncăpător pentru partida dintre Politehnica și Petrolul. Peste 10.000 de oameni vor fi în tribune la meciul campionatului

Stadionul din Copou este neîncăpător pentru partida dintre Politehnica și Petrolul. Peste 10.000 de oameni vor fi în tribune la meciul campionatului

11 mai 2024, 02:00, 2 ,
Petronel Ștefan în Local

Stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou va fi arhiplin la ultimul meci din acest sezon al Politehnicii Iași. Biletele s-au epuizat în timp record, iar toată lumea așteaptă cu nerăbdare confruntarea de duminică seară

Duminică, 12 mai, de la ora 21:30, se va disputa partida dintre Politehnica Iași și Petrolul Ploiești. Ieșenii sunt extrem de montați pentru acest meci care ar putea însemna salvarea de la retrogradare. Jucătorii lui Tony sunt concentrați și încearcă să nu se lase influențați din exterior.

Peste 10.000 de ieșeni vor susține Politehnica pe stadionul din Copou

Clubul a pus la dispoziție bilete gratis pentru peluze și tribunele A și B, iar în doar două zile s-au epuizat toate. Astfel, peste 10.000 de oameni vor lua cu asalt stadionul din Copou duminică seară, unde va fi o atmosferă de zile mari. Calculele sunt deja făcute, iar toate meciurile din ultima etapă se joacă de la aceeași oră. Botoșani, Voluntari, FC U Craiova, Dinamo și Poli Iași se luptă pentru un singur loc ce asigură salvarea de la retrogradare. În cazul unui egal cu Petrolul, ieșenii sunt siguri că vor juca la baraj cu o echipă din Liga a doua.

Reamintim scenariile posibile pentru salvarea directă de la retrogradare. Poli Iași o bate pe Petrolul, iar Botoșani și Voluntari nu-și câștigă meciurile sau Poli Iași face egal cu Petrolul, iar Botoșani și Voluntari pierd în ultima etapă.

„Din prima zi când am venit aici, am spus că echipa mea se va lupta doar pentru 3 puncte. Sunt un tip foarte echilibrat, nu-mi schimb părerea. Fiecare meci are istoria și strategia lui. Sincer, nu mă voi uita ce se întâmplă și pe celelalte stadioane, însă noi ne concentrăm la ce trebuie să facem pe teren, suntem la mâna noastră”, a spus Tony da Silva, antrenorul ieșenilor.

Tony da Silva a transmis că nu îl interesează celelalte rezultate, ci vrea doar ca echipa sa să își facă treaba în teren.

„Dacă stadionul e plin, înseamnă că Poli Iași este foarte importantă pentru oraș. Trebuie să fim împreună, jucători, suporteri, conducere, jurnaliști. Suntem pe același drum, cei care iubesc echipa. Acum o săptămână, toată lumea spunea că noi suntem morți. Acum, după 4 zile, am câștigat și suntem în viață. Sunt foarte liniștit, dorm bine, m-am refăcut, după meci nu am mai avut energie la cât am strigat. Oricum eu nu contez atât de mult, ei sunt artiștii, jucătorii”, a mai adăugat tehnicianul.

Adel Bettaieb: „Trebuie să jucăm de parcă ar fi ultimul meci din viața noastră”

După meciul câștigat de la Sibiu, jucătorii au înțeles că salvarea este posibilă, astfel că pentru următorul meci sunt extrem de concentrați. Ideală ar fi o victorie, pentru a avea șanse la salvarea directă, însă un egal le-ar asigura barajul.

„Duminică, avem o finală, un meci important și trebuie să jucăm de parcă ar fi ultimul meci din viața noastră. Pentru mine, cel mai important lucru este echipa, dacă nu înscriu și echipa câștigă, nu mă deranjează. Desigur că vreau mereu să înscriu, însă important este să câștigăm”, a spus Adel Bettaieb, atacantul Politehnicii Iași.

Stadionul din Copou va fi plin cu suporteri ieșeni care vor striga pentru Politehnica în meciul cu Petrolul.

Comentarii
  • Zici ca-i meci la titlu nu unul la retrogradare,asta meritam noi iesenii un os aruncat la mişto.Nu avem stadion nu avem echipa,nu avem o sala de sport numexcelam cu nimic in aceasta urbe

  • E doar echipa Iasului, nu este POLITEHNICA IASI , ECHIPA CU TRADITIE . = Politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`