Magazin

Stailer – styling and beauty rapid, ușor, gratuit

Publicat: 12 apr. 2021

Viața noastră se mișcă în viteze ca ale unei tornade. Nici n-ai apucat să clipești de două ori și deja e ora 5. Parcă nu-ți mai ajunge timpul pentru nimic, iar când te decizi că vrei să te răsfeți și tu un pic, n-au alții timp pentru tine. Frustrările apar când saloanele îți refuză un loc pe scaun, deoarece agenda dă pe dinafară de programări. O relație tumultoasă între stiliști și clienți și-a găsit acum „terapeutul” ce le aduce echilibrul și anume Stailer. Dar platforma nu este un compromis, nici un moft, ci devine cu pași rapizi o necesitate.

Iată de ce acum nu mai e cazul să faci compromisuri

Oamenii sunt ființe ale obiceiurilor. Greu se dezvață de un lucru și uneori și mai greu se aventurează în a încerca altele noi. Când mergi la un restaurant la care ești client de ceva timp, deja știi ce îți comanzi înainte de a păși pragul. Degeaba stai și studiezi meniul acasă spunându-ți că de data asta încerci ceva nou, pentru că atunci când ajungi, curajul îți rămâne la ușă și preferi să nu ieși din zona de confort, mergând pe opțiunea sigură cu care te-ai obișnuit.

Ei bine, la fel este și în cazul programărilor la salon. Cu siguranță ai un loc anume unde îți faci coafura, un loc anume unde îți repari manichiura, altul unde te epilezi, altul unde te pensezi și așa mai departe. Doamne ferește să ți se impună să încerci și alți stiliști. Totuși, dacă tu ai nevoie urgentă de o programare sau simți că ai nevoie de o schimbare, fiindcă salonul tău e cam în urmă cu noutățile, ce te faci? Stilistul tău mai are și alți clienți, tu nu ai răbdare cu siguranță să aștepți o săptămână, deci tot tu trebuie să ai îndrăzneala să încerci ceva nou.

Dacă atunci când mergi pe stradă în spatele unei persoane lente ți se ridică sângele-n cap, e clar că să aștepți zile sau săptămâni pentru o programare nu e pentru tine. Pe Stailer vei descoperi stiliști din domeniul hair & beauty extrem de talentați, profi, gata să te facă să arăți ca scos din cutie, chiar în aceeași zi. Da, ai citit bine, chiar astăzi. Nu mai faci compromisuri deloc, pentru că tu ești un/o rege/regină ce merită răsfăț oricând îți dorești fără să aștepți după alții. Dacă izolarea asta a început să-ți ofere un aspect de Neanderthal, Stailer te rezolvă. Găsești rapid, cu doar câteva click-uri, saloane de styling pentru barbati in Iasi care să te pună rapid la punct.

Hairgicians – stiliști ce fac magie, ce-i găsești doar pe Stailer

Platforma este user friendly chiar și pentru cei ce preferă un Nokia 3310. Nu e complicat deloc să folosești câteva filtre de căutare și apoi să-ți apară lista cu saloanele disponibile când ai tu chef să mergi. Dacă ești din Iași, Cluj, Timișoara, Oradea sau București, află că Stailer înglobează multe saloane profesionale dintre care poți alege.

Chiar dacă ești în căutarea unei noi frizuri, a unui tratament facial sau poate a unui make-up trăsnet, baghetele magice ale stiliștilor de pe www.stailer.ro te vor transforma complet. Stailer este complet gratuit, îți poți face câte programări dorești, chiar și fără cont. Însă acesta vine cu mai multe beneficii. Îți poți seta remindere ca să nu uiți când trebuie să ajungi la salon, poți vizualiza pe unde ai mai fost ca să știi unde să revii, poți afla informații detaliate despre fiecare salon în parte, pentru a vedea ce se pliază pe dorințele tale. Iar dacă nu mai poți ajunge, anulezi programarea la fel de gratuit, fără să dai explicații.

Stailer este your fairy godmother pe care ai așteptat-o toată viața. Câteodată te simți ca un dovleac și e perfect ok, dar nu trebuie să mai aștepți zile întregi pentru o schimbare. Deci permite-le stiliștilor profesioniști să te transforme într-o caleașcă fermecată, cât ai zice Stailer, oricând, nu doar la ora 12.

Dacă te-am făcut curios, intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro să afli mai multe sau scrie un email la adresa support@stailer.ro

Adauga un comentariu