Local

Starea de urgenţă bagă panica în ieşeni! Cozi interminabile la supermarketurile din Iaşi – VIDEO

Publicat: 15 mart. 2020

Klaus Iohannis a declarat, într-o conferinţă de presă făcută la Palatul Cotroceni, instaurarea stării de urgenţă în România. Măsură va fi luată de luni, 16 martie 2020. Ca urmare a instaurării acestei măsuri, ieşenii au devenit din ce în ce mai îngrijoraţi şi panicaţi. Deşi autorităţile au anunţat că alimentele nu se vor raţionaliza, de teamă acestui lucru, mii de ieşeni au luat cu asalt marele lanţuri de magazine. Rafturile hypoermarketurilor sunt din ce în ce mai goale, iar cozile sunt interminabile.

Măsurile luate de supermarketuri: Se limitează accesul oamenilor în magazine

În contextul coronavirus din România, lanţurile au decis să limiteze accesul oamenilor în unităţile de alimentaţie. Concret, grupuri formate din maxim 50 de persoane vor intra, iar toate coşurile vor fi dezinfectate din oră în oră.

Comentarii
  • Numai comentarii inutile observ pe aici. Care este problema voastra ? Cumpara din banii vostrii? Asta, „Votant” tu esti cretin. „Romania popor de prosti” tu esti prost ca stai acasa si judeci. „anonim ” faci cumva studiul de piata? De stii tu ca nu se cumpara sapun? . Dati-va cate 2-3 perechi de palme si treziti-va la realitate.

  • Numai comentarii inutile observ pe aici. Care este problema voastra ? Cumpara din banii vostrii? Asta, „Votant” tu esti cum ai zis. „popor de prosti” tu esti prost ca stai acasa si judeci. „anonim ” faci cumva studiul de piata? De stii tu ca nu se cumpara sapun? . Dati-va cate 2-3 perechi de palme si treziti-va la realitate.

Adauga un comentariu