Local

Starea drumurilor din județul Iași după primul viscol al iernii

Publicat: 31 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Starea drumurilor din județul Iași după primul viscol al iernii

Pe parcursul zilei de ieri au fost redate circulației tronsoanele de drum județean Lespezi-Vânători și Lespezi-Sirețel, blocate în noaptea de duminică spre luni din cauza viscolului. În cursul serii de ieri încă era închis DJ 208 G, pe segmentul dintre localitățile Heleșteni și Kogălniceni. „Aici drumarii vor interveni cu utilajele în cel mai scurt timp pentru a-l deszăpezi. Pe celelalte drumuri județene, traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă, echipele lucrând pentru lărgirea drumurilor deszăpezite”, au declarat reprezentanții Consiliului Județean Iași.

Aplicație mobilă la dispoziția șoferilor

În cursul după-amiezii de ieri, în județul Iași se intervenea cu 22 de autobasculante dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant, 10 autogredere, 6 autofreze, 8 încărcătoare frontale și, în cazul în care este necesar, se va putea folosi și o automacara.
Înainte de a porni la drum, conducătorii auto se pot informa despre starea carosabilului sunând la numărul de telefon 0332/411845 al Direcției de Administrare a Drumurilor Județene Iași, sau pot accesa link-ul: https://live.i-track.ro/ExternalLinks/Viewer/View.aspx pentru a vedea, în timp real, zonele în care intervin utilajele de deszăpezire.
Informațiile despre starea drumurilor județene vor fi actualizate la un interval de două ore.

Adauga un comentariu