Economic Local

Stații de emisie-recepție în valoare de 30 mii euro pentru polițiștii locali

Publicat: 18 nov. 2019

Instituția din subordinea municipalității ieșene care se ocupă de ordinea și liniștea publică pe raza orașului cumpără aparatură nouă pentru angajați. Poliția Locală Iași a demarat o procedură prin care intenționează să achiziționeze stații radio emisie-recepție. Procedura se face prin achiziție directă și sunt necesare 36 de stații pentru polițiștii locali ieșeni.
Valoarea estimată a achiziției este de 134.622 lei, fără TVA, iar garanția acestora trebuie să fie de minimum 2 ani.

Alte achiziții făcute de instituția municipalității

Tot în această perioadă, Poliția Locală Iași intenționează să cumpere noi articole de îmbrăcăminte pentru angajați. Astfel, a fost lansată o procedură de achiziție pentru 60 perechi de pantaloni.

„Pantalonii în varianta vară se confecționează din același material ca și haina, fiind de culoare neagră, cu vipușcă de culoare gri închisă în cusătură. Are croială dreaptă, fără manșetă, lungimea poate ajunge până la partea superioară a tocului încălțămintei”, se arată în descrierea procedurii de achiziție.

Conducerea instituției cu sediul în Bularga așteaptă ofertele pentru pantaloni până pe data de 20 noiembrie, iar valoarea estimată a achiziției este de 7.764 lei, fără TVAloading...

Adauga un comentariu