Prima pagină » Cancan » Ștefan Hrușcă are o casă de vis în Canada! La ce preț este evaluată locuința

Ștefan Hrușcă are o casă de vis în Canada! La ce preț este evaluată locuința

12 dec. 2023, 11:14, 16 ,
BZI.ro, în Cancan

Ștefan Hrușcă, artistul adorat de milioane de români, are o casă de vis în Canada, unde locuiește cu familia, de ani buni. Interpretul și soția sa au doi copii, fată și băiat, ambii născându-se în țara în care s-au stabilit. Mai mult, copii lui Ștefan Hrușcă i-au moștenit talentul acestuia și îi calcă pe urme.

În această perioadă, au început să răsune colindele în casele românilor, iar Ștefan Hrușcă este la loc de cinste. Când auzi o melodie interpretată de el, simți autonat spiritul Crăciunului. Stabilit de foarte mult timp în Canada, artistul vine în țara natală ori de câte ori poate, în special în perioada sărbătorilor, când are o mulțime de concerte.

Ștefan Hrușcă are o casă de vis în Canada

Ștefan Hrușcă locuiește în Canada alături de familia sa. Împreună cu soția lui Gianina au doi copii, pe Andra și Ștefan Jr. Ștefan Hrușcă a ales să se stabilească în orașul Whitby, în apropierea orașului Toronto. Aici și-a construit o locuință pe măsura pretențiilor sale, o vilă impresionantă amplasată într-un cartier exclusivist, unde prețurile pornesc de la 500 de mii de dolari canadieni și cresc.

Locuința celui mai îndrăgit interpret de colinde este realizată din cărămidă și se află în imediata vecinătate a unei păduri impunătoare. Artistul se bucură de faptul că poate să se laude cu o grădină generoasă și cu detaliile atent lucrate din interiorul vilei, locuință pe care a reamenajat-o personal. Aceasta este una dintre casele artistului, care este evaluată la doar 500.000 de dolari.

Însă, Ștefan Hrușcă mai are o locuință și în Scarborough, un cartier select din Toronto, evaluată la 1.000.000 de dolari. Iar pentru vecinii și amicii canadieni, el este Steven, echivalentul englezesc pentru Ștefan.

„Mie în străinătate mi se spune şi Ştefan şi Steven, Genny sau Gia este soţia mea Geanina. Aşa îi spun toţi. Ea este sufletul, este omul de care aveam nevoie, care mă completează. Suntem foarte fericiţi”, declara Ștefan Hrușcă în urmă cu ceva ani.

Când și unde concertează Ștefan Hrușcă în 2023

Ştefan Hruşcă vă susține două concerte în data de 18 decembrie, de la ora 17:00 și de la ora 20:00  pe scena Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din București. Prețurile pentru asemenea concerte sunt destul de piperate, cel din Capitală ajunge la 200 de lei. Însă, biletele pentru concertele din cadrul turnului său tradițional de la Brașov sau Cluj-Napoca costă 160 de lei.

Pe lângă reprezentaţiile din Bucureşti, turneul va cuprinde concerte pe 11 decembrie, la Opera Naţională Română din Timişoara, 12 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, 13 decembrie – ATP Tech Center din Baia Mare, 14 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, 17 decembrie – Teatrul „Maior Gheorghe Pastia” din Focşani, 19 decembrie – Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov, 20 decembrie – Opera Naţională Română de la Iaşi, 21 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava şi 22 decembrie – Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Comentarii
 • Îmi place f mult Hrușcă. Să dea domnul să fie sănătos și să ne mai încânte cu colindele și cântecele sale. Dar de aici la a numi casa lui de vis e cale lungă. E o casă f ieftină pentru zona. Și mică comparat cu celelalte din jur. Așa ca interesați-vă înainte de a scrie “fake news”. Dar ce să mă mai mir? La voi pe site și pe altele, toate pitipoancele sunt “vedete”.

 • Îmi place f mult Hrușcă. Să dea domnul să fie sănătos și să ne mai încânte cu colindele și cântecele sale. Dar de aici la a numi casa lui de vis e cale lungă. E o casă f ieftină pentru zona. Și mică comparat cu celelalte din jur. Așa ca interesați-vă înainte de a scrie “fake news”. Dar ce să mă mai mir? La voi pe site și pe altele, toate hookers sunt “vedete”.

 • Ce tot ii trageți cu vila. Are o casa normala într-un oraș unde prețul mediu al unei case în 2023 depășește 1 milion.

  • Nu-i mai laudati casa,ptr.ca el intr-un interviu nu s-a laudat de loc,ba chiar a zis ca nu prea are de munca si trieste ca orice muritor

 • Eu nu înțeleg de ce mai vine să mai smulgă un leuț de sărbători.. tot de la romanii din România?

 • Casă de vis…😁, „jurnalist” de kaka…☹️!

 • „Scarborough, un cartier select din Toronto” ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha este cel mai sărac cartier din Toronto, cu criminalitate ridicată şi plin de gangs ahahahahahahahahahahahahahahaha iar casa din Whitby e mică şi amărâtă, nicidecum „vilă impresionantă” aşa cum nici Withby nu e vreo „zonă exclusivistă”. Nu e lângă o „pădure impunătoare”, ci lângă un parc, şi nu e din cărămidă ci are aplicată o fațadă care imită cărămida ahahahahahahahaha ce uşor v-a prostit omul să-l prezentați bogat în fața fanilor needucați ahahahahahahahahahahahaha

 • asa e cum spun cei dinaintea mea.perfect are Arata
  O casa de 500 mii nu e cine stie ce
  Scarborough e o suburbie la toronto cu criminalitate ridicata

 • “Casă de vis”, în Canada !? Pământul pe care este casa, aparține Reginei, acum Regelui Angliei. Asta da vis.

 • Nu stiu cine tot scrie ‘stirile’ acestea, insa se vede ca habar n-are despre ce vorbeste.
  Cu 500,000 Cad $, nu poti lua nicio garsoniera, in zona Toronto!
  Eventual un garaj, bun de demolat!
  Poza, cu casa atribuita menestrelului, probabil, azi face i jur de 1.2 million, dar e o casa modesta,
  pe STRUCTURA DE LEMN, placata cu o caramida, care nici macar nu e caramida, e un fel de placa de beton, cu aditivi si adezivi, deci nu este coapta la cuptor.
  Casa nu e proiectata de arhitecti, ci este desenata de niste sclavi, la indicatiile EXPRESE ale constructorului/ developerului.
  Canada e plina de astfel de monstruozitati. Se vind, pentru ca ‘prostii e multi’.

 • Adrian Simionescu

  Nu stiu cine tot scrie ‘stirile’ acestea, insa se vede ca habar n-are despre ce vorbeste.
  Cu 500,000 Cad $, nu poti lua nicio garsoniera, in zona Toronto!
  Eventual un garaj, bun de demolat!
  Poza, cu casa atribuita menestrelului, probabil, azi face i jur de 1.2 million, dar e o casa modesta,
  pe STRUCTURA DE LEMN, placata cu o caramida, care nici macar nu e caramida, e un fel de placa de beton, cu aditivi si adezivi, deci nu este coapta la cuptor.
  Casa nu e proiectata de arhitecti, ci este desenata de niste sclavi, la indicatiile EXPRESE ale constructorului/ developerului.
  Canada e plina de astfel de monstruozitati. Se vind, pentru ca ‘prostii e multi’.

 • Adrian, bine scris, bravo, ești jurnalist!

 • Adrian Simionescu

  In plus, vad ca si altii v-au informat ca Scarborough e un fel de Ferentari, iar Whitby,
  ceva gen Catelu- Manolache, sau Stefanestii de sus, Stefanestii de jos.
  Pina si Pipera, lu’ Becali, e un fel de Primaverii!
  Recunosc, comparatia e, un pic, fortzata!
  Esentza, insa ramine!

 • un c.a.c.a.n.a.r. care vine in romanica dupa malai , canta la prosti , si pleaca sa faca maliga in canada. la noi pute (ce produce in canada ) rau de tot. cu ce canta la noi plateste in canada impozite etc masini, toale ….. face bani nu gluma (de la saracii de romani, da prosti mai suntem !). sa stea acolo ,in canada ,ca noi nu avem nevoie de aceste elemente . astia deal de el nu se pot numi romani !

 • Preturile caselor in Canada sunt mari.Nu gasesesti nimic sub 500000cad.
  Cei care spun ca in Scarborough este cea mai „saraca suburbie a lui Toronto si ca este criminalitatea ridicata vreau sa le pun ca nu stiu ce vorbesc .Locuiesc in Scarborough, cu vedere la Lacul Ontario, de 27 de ani ,si nu am vazut criminalitate mai ridicata decit in restul lui Ontario.Domnule Adrian Simionescu nu stii ce vorbesti daca faci asa comparatii Sunt zone si zone ca peste tot in lume, dar nu cred ca in Ferentari sunt case de peste 2 mioane cad !

 • Nu stiti ce vorbiti sau va maninca invidia 🤦‍♀️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024