Sport

Ștefan Radu a revenit la antrenamente și ar putea evolua cu CFR Cluj

Publicat: 16 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ștefan Radu a revenit la antrenamente și ar putea evolua cu CFR Cluj
ROME, ITALY - FEBRUARY 07: Stefan Radu of SS lazio celebrates winning the Serie A match between SS Lazio and Empoli at Stadio Olimpico on February 7, 2019 in Rome, Italy. (Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Ștefan Radu, fotbalistul român al lui Lazio, a reluat vineri alergările în cantonamentul echipei italiene din localitatea Formello, după ce s-a refăcut în urma unei accidentări, informează TuttoMercatoWeb.

Ștefan Radu a avut probleme cu mușchiul flexor al coapsei stângi. După toate probabilitățile, el va putea fi folosit contra lui Sassuolo pe 24 noiembrie, în campionat, primul meci oficial pentru Lazio după o pauză rezervată partidelor echipelor naționale. Pe 28 noiembrie, Lazio va primi vizita lui CFR Cluj în Grupa E a Europa League. Pe 19 septembrie, campioana României i-a învins acasă pe laziali cu 2-1.

Radu, care a împlinit în octombrie 33 de ani, evoluează din ianuarie 2008 la echipa din capitala Italiei, pentru care a apărut în zece meciuri de Serie A în acest sezon, de fiecare dată ca titular, reușind un gol.
Partida dintre Lazio și CFR va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

Adauga un comentariu