Cancan

Ştefan Stan va deveni tătic. Soţia artistului, dusă de urgenţă la spital

Publicat: 08 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ştefan Stan va deveni tătic. Soţia artistului dusă de urgenţă la spital
Ştefan Stan va deveni tătic. Sotia sa, insarcinata in noua luni, a fost dusa la spital

Motive de bucurie pentru un îndrăgit artist roman. În perioada următoare, Ştefan Stan va deveni tătic. Soţia sa, însărcinată în nouă luni, a fost dusă de urgenţă la spital.

Ştefan Stan trece prin mari emoţii. Soţia sa, Simona, însărcinată în nouă luni, a dat semne că este pe punctul de a aduce pe lume moştenitorul familiei. Astfel, câştigătorul primului sezon ”Vocea României”, a dus-o într-un suflet la spital.

Ştefan Stan va deveni tătic

Emoţii pentru Ştefan Stan. Artistul şi-a dus, marţi, soţia la spital, deoarece a dat semne că este pe punctul de a naşte primul lor copil. Într-un suflet, câştigătorul ”Vocea României” a transportat-o la spital. Simona a fost preluată de medici, iar la scurt timp a aflat că va rămâne internată. Vestea bună pentru Ştefan este că fetiţa care ar urma să se nască la începutul lui noiembrie este bine, potrivit cancan.ro

La sfârşitul lunii aprilie, primul câştigător la ”Vocea României” şi soţia lui Simona au anunţat că vor avea un copil. Cei doi îşi doreau foarte mult să fie părinţi şi abia aşteaptă să-şi ţină bebeluşul în braţe.

”Fiind cu piciorul în ghips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie”, a spus Simona la Teo Show.

”Era irascibilă, nu înţelegeam ce se întâmplă. I-am luat un test de sarcină şi când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înţelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice. Ar trebui să aibă două nume”, a declarat cântăreţul Ştefan Stan în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Ştefan a cerut-o în căsătorie la Londra

Ştefan Stan a cerut-o pe Simona în căsătorie, anul trecut, într-un restaurant din Londra. Potrivit dezvăluirilor artistului, femeia pe care o iubeşte a primit un inel de plastic de la unul din paharele de pe masă, în locul inelului de logodnă.

”Am fost în Londra la un concert, şi am luat-o şi pe ea. Într-una din seri, am mers la un restaurant, şi, fără să mă gândesc, am luat inelele de plastic de la paharele de pe masă, m-am aşezat în genunchi şi i-am spus că vreau să fim împreună pentru totdeauna, iar acele «bijuterii» inedite ne vor duce în faţa ofiţerului stării civile.

Despre Ştefan Stan

Ştefan Stan este un cântăreţ roman de muzică blues-soul, născut pe 2 iulie 1977 în Bucureşti. El a locuit o perioadă destul de lungă în celebrul New York şi a devenit celebru după ce a câştigat primul sezon al emisiunii “Vocea României” de la Pro TV. Carismaticul artist a început să lucreze de la vârsta de 16 ani şi a muncit în fabrică, pe şantier şi a cântat prin baruri.

“S-a scris cum că am fost sărac, că mi-au lipsit multe, ceea ce nu-i adevărat. Am avut tot ce mi-am dorit şi nu mi-a lipsit nimic. Nu am fost un copil sărac. Mama m-a trimis însă la muncă pentru a învăţa să apreciez tot ceea ce primesc, ca să mă obişnuiesc cu munca. Am început să muncesc de la 16 ani, nu din cauza dificultăţilor financiare, ci pentru că părinţii mei au încercat să mă înveţe ce înseamnă muncă şi care este valoarea banului. Să pot aprecia valoarea banului şi să învăţ că lucrurile se obţin prin muncă. Am învăţat să mă feresc de omul prost şi de femeile nervoase”, a declarat Ştefan Stan în cadrul unui interviu oferit în urmă cu ceva timp jurnaliştilor de la revista VIVA!.

Adauga un comentariu