Magazin

Stilul modern în living – UNIC SPOT oferă scaunele potrivite

Publicat: 23 nov. 2020

UNIC SPOT este un reper pentru publicul român la capitolul soluții ingenioase de modernizare a spațiului util din locuință. De asemenea, același magazin online oferă și produse ce pot fi folosite în exterior de tipul rucsacurilor și genților, articolelor pentru camping, dar și mobilier din exterior. Cu toate acestea, una dintre cele mai diverse game este cea care cuprinde mobilierul pentru întreaga locuință, dar și cel exclusiv pentru birou.

Stilul modern se află la polul opus față de cel clasic. Chiar și așa, stilul modern nu trebuie confundat cu cel contemporan, fiind două tipare extrem de diferite. Se pare că mobilierul, pe lângă felul în care locuința este creată, joacă un rol extrem de important în definirea stilului modern. Pentru cei ce vor să obțină un tablou complet al stilului modern în living, gama de mobilier de la UNIC SPOT este o recomandare.

Prin ce iese în evidență un living creat după tiparul modern?

În design-ul interior, stilul modern este un pachet complet caracterizat de linii drepte, forme clare și accesorii și decorațiuni puține la număr. De asemenea, formele plane sunt un alt tipar al acestui stil, în detrimentul suprafețelor sculptate în relief.

Atunci când vine vorba de stilul modern, predomină nuanțele neutre, dar și țesăturile cu geometrie neutră sau unitară. Așadar, living-urile open-space sunt ideale pentru crearea unui decor modern.

Gama de scaune living de la UNIC SPOT poate fi de ajutor în tot acest context. Vorbim de modele din piele artificială, catifea, stofă sau alt material textil în nuanțe unitare și geometrie neutră. Toate modelele disponibile respectă motivele stilului modern prin construcția și aspectul pe care îl înfățișează.

UNIC SPOT propune modele compatibile cu living-urile luminioase, simple și cu puține elemente de decor. Mai pe scurt, propune pentru public scaune ce nu sunt compatibile cu zonele dezordonate sau înghesuite. Culorile simple sunt un reper al acestui stil, fiind vorba aici de alb, bej, gri, negru și alte nuanțe asemenea, ce nu deranjează vizual.

Informații cheie ce vizează caracteristicile stilului modern

Anterior au fost enunțate două dintre trăsăturile definitorii ale stilului modern. Reamintim de liniile drepte și culorile simple, trăsături pe care scaunele puse la dispoziție pe unicspot.ro se pliază perfect. O altă trăsătură de interes pentru ce ce își doresc un living în stil modern este și finisajul pardoselei. Modernul propune pentru public suprafețele din lemn, fie în culoare închisă, fie în culoare deschisă, piatra naturală, granitul și chiar betonul. Mai pe scurt, stilul modern alungă orice idee de covor peste acest tip de suprafețe.

Suprafețele recomandate suntcele lucioase, asemenea elementelor de decor. În tot acest întreg trebuie avut în vedere contrastul de lumini și umbre creat.

Ca o scurtă recapitulare, prin stil modern înțelegem geometrie nulă, lini drepte, culori simple și nuanțe ce nu deranjează, spațiu deschis și bine limitat, pardoseală lucioasă, neacoperită de covoare, mobilier cu forme perfecte, dar și geamuri mari prin care lumina naturală poate să pătrundă. Scaunele de living de la UNIC SPOT respectă în totalitate aceste caracteristici, fiind elemente mai mult decât necesare într-un decor modern.

Cei interesați regăsesc întreaga categorie de scaune pentru living pe unicspot.ro, dar și alte piese de mobilier de interes.

 

 

 

Adauga un comentariu