Sport

Stoichkov, scos din minți după scandalul Messi – Barcelona

Publicat: 31 aug. 2020
Hristo Stoichkov îl
Hristo Stoichkov, iritat la culme de scandalul Messi - Barcelona

Scandalul dintre Messi și Barcelona, care a erupt pe 25 august, l-a scos din minți și pe Hristo Stoichkov. Fostul jucător legendar al catalanilor nu s-a putut abține și a sărit la gâtul președintelui Josep Maria Bartomeu.

„Ștergem un mit, dăm un șut în fund celui mai mare fotbalist din istoria Barcelonei. Îi pătăm numele, imaginea! Eu sunt membru, de aceea spun că noi îl pătăm”, a spus Hristo Stoichkov, potrivit mexicanilor de la TUDN, citați de publicația spaniolă Marca.

Lionel Messi și Bartomeu au pornit un adevărat război după ce președintele catalanilor nu-l lasă pe starul argentinian să plece liber de contract și invocă o clauză din contract.

Stoichkov susține că actuala conducere a Barcelonei denigrează legendele

Hristo Stoichkov și-a continuat atacurile la adresa conducerii Barcelonei și îl arată cu degetul pe președintele Josep Maria Bartomeu. Fostul mare atacant bulgar susține că legendele clubului sunt denigrate de oficialii de acum ai catalanilor.

„Nu știu de ce noi, jucătorii care au făcut istorie la Barcelona, suntem aruncați mereu pe ușa din dos. Ei cred că le stăm în drum, pentru că încercăm să furăm președinția sau ceva de genul acesta. Nu știu ce se întâmplă cu ei!”, a explicat Stoichkov.

Stoichkov vine cu o ipoteză șocantă

Bulgarul nu s-a oprit aici și a continuat atacurile la Bartomeu. Supărarea sa este atât de mare încât acuză conducerea catalanilor că ar fi plătit presa.

„Această conducere a stricat totul. Pare că vrea să întoarcă fanii împotriva jucătorilor. Eu am câștigat 4 titluri la rând, prima cupă europeană a clubului, nu am nicio șansă să-i răsplătesc pe fani. Dar această conducere nu are față, îi plătește pe jurnaliști să pună paie pe foc. E trist, ca și club”, a tunat Stoichkov.

Hristo Stoichkov (64 de ani) a jucat la Barcelona în două mandate: între iulie 1990 și iulie 1995 și, apoi, din iulie 1996, până în ianuarie 1998. Cu Barcelona, Stoichkov a câștigat 13 trofee.

Adauga un comentariu