Eveniment-Social

Studenții FEAA din Iași pot participa la o lecție de management condusă de Sebastian Mahu

Publicat: 29 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Studenții FEAA din Iași pot participa la o lecție de management condusă de Sebastian Mahu
Miercuri, 30 martie 2022, studenții din ciclul de licență și master vor avea ocazia să intre la ora 18.00 , pe platforma Teams, la Lecția de management

Miercuri, 30 martie 2022, studenții din ciclul de licență și master de la FEAA vor avea ocazia să intre la ora 18.00, pe platforma Teams, la Lecția de management condusă de Sebastian Mahu, expert în real-estate. În cadrul acestui curs, studenții vor putea aduna mai multe idei practice despre experiența managerială. Pentru sfaturi utile și ghidare profesională, aceștia sunt îndemnați să nu rateze șansa de a participa.

Lecția de management este la cea de-a XXIII-a ediție, un proiect de difuzare a opiniilor practicienilor către studenții de la licență și de la master, interesați de domeniul Managementului. Sebastian Mahu este absolvent al FEAA și are peste 11 ani de experiență în real-estate, acumulată în companii naționale și internaționale.

 doua pixuri pe foi cu statistici și pe fundal trei persoane care discuta in birou
Pentru sfaturi utile și ghidare profesională, studenții din domeniul managementului au posibilitatea să participe la Lecția de management

Ce vor putea învăța studenții FEAA la lecția de management

mai multe persoane care lucreaza la laptop intr-o clasa
Lecția de management este la cea de-a XXIII-a, ediție, un proiect de difuzare a opiniilor practicienilor către studenții de la licență și de la master

De-a lungul anilor, Sebastian Mahu a coordonat activități de leasing, property management și facility, dar are experiență și în consultanță în resurse umane, econometrie și marketing. Din 2018, Sebastian Mahu face parte din echipa IULIUS, singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România. Acesta are o experiență extraordinară în coordonarea activității de management în operarea a 300.000 mp închiriabili de retail și 152.000 mp închiriabili spații de birouri premium.

Studenții de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor care sunt interesați de domeniul managementului vor avea ocazia să asculte cele mai inedite experiențe. Timp de aproximativ 90 de minute, domnul Sebastian Mahu, Head of Asset Management – în cadrul grupului IULIUS, va dialoga cu studenții despre provocările actuale pentru un manager implicat în proiecte complexe de regenerare urbană.

Este o întâlnire de circuit închis, doar studenții de la FEAA din Iași și profesorii vor putea intra la Lecția de management.

 o persoana care vorbeste prin online cu patru persoane
Studenții din ciclul de licență și master vor avea ocazia să intre la ora 18.00 , pe platforma Teams

Un demers de la FEAA pentru dezvoltarea profesională a studenților

un steag cu feaa si unul cu universitatea alexandru ioan cuza
Studenții de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor care sunt interesați de domeniul managementului vor avea ocazia să asculte cele mai inedite experiențe

Sebastian Mahu alături de echipa Iulius sunt deschiși de a participa la acest eveniment dedicat studenților. Vorbitorul de miercuri, încă din anul 2020, susține cursul de Real Estate Business Management, integrat de Iulius în programul opțional al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde abordează practic teme de property management.

Managementul este un ansamblu organizat și cooerent de cunoștințe, principii, metode, tehnici și instrumente prin care se explica în mod sistematic fenomenele și procesele care se produc în conducerea organizațiilor. Prin dezvoltarea unor deprinderi corecte din punct de vedere managerial, studenții vor putea avea mult succes în viitoarea carieră.

„Ne bucurăm că putem ajuta studenții prin intermediul acestor întâlniri de dezvoltarea managerială, suntem mereu deschiși pentru astfel de evenimente. Lucrurile practice pot fi învățate doar de la o persoana cu experiență în domeniu”, a declarat Simona Teodorescu PR Manager Iulius.

Chiar dacă evenimentul nu va avea loc fizic, studenții se vor putea concentra prin intermediul online la cele mai importante aspecte ale managementului. Aceștia sunt obișnuiți cu platforma online Teams, având în vedere că o lungă perioadă de timp cursurile se predau online.

O Lecție de management este binevenită pentru studenții ieșeni care studiază la FEAA.

Adauga un comentariu