Bursa Barfelor

Studenții se îmbolnăvesc pe capete la umefeu, dar pe Vioreluș îl doare la… scripcă!

Publicat: 30 oct. 2020

Babetele bârfitoare încep în forță ediția de astăzi, cu una nouă despre același Vioreluș Scripcă. Gurile rele spun că zeci de persoane au luat Guvid-19 prin clădirile de la umefeu, din cauza condițiilor proaste sau, mai bine zis, din cauza lipsei condițiilor de a face educație în timp de pandemie. Și aceeași oameni răi arată cu degețelul către Vioreluș Scripcă, cel care n-ar fi făcut absolut nimic în timp de pandemie pentru a stopa o eventuală răspândire de Guvid-19. Zice-se că deja sunt vreo 40 de cazuri confirmate de bolnavi – asta, pentru că, cică, studenții sunt înghesuiți prin amfiteatre, fac stagiile câte două-trei grupe într-o „debara”, iar multe ore, care ar putea fi făcute online, sunt făcute, de fapt, în amfiteatre, unde riscul de contaminare este foarte ridicat.

Comentarii
  • hei babelor,scrieti un articol despre cum dumitru paduraru a ajuns seful lui zanoschi,stim si noi cine sunt ei2!primul un mare labagiu,plagiator,al 2 un om respectat in Iasi!sapati!sa rada lumea putin de umf-si adevaratele lor valori ca si oameni!

    Oricum!felicitari,sunteti informate!
    oameni misto!

  • În UMF lucrează în general cei care nu au luat rezidențiatul dar au fost fii, fiice, nora, nepotul, nepoata, amanta etc… Toți sunt o valoare din cap pina în picioare

Adauga un comentariu