Eveniment-Social

Studentii UAIC, premianti din nou la Simpozionul National al Studentilor Geologi si Geofizicieni

Publicat: 19 apr. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Studentii UAIC premianti din nou la Simpozionul National al Studentilor Geologi si Geofizicieni
1

Patru studenti din cadrul Facultatii de Geografie si Geologie a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi au fost premiati in cadrul Simpozionului National al Studentilor Geologi si Geofizicieni, editia a XX-a, care a avut loc in perioada 12-14 aprilie 2019, la Facultatea de Geologie si Geofizica a Universitatii din Bucuresti.

La eveniment au participat, cu postere si prezentari, noua studenti ai Departamentului de Geologie: Vladut Andriesei, Radu Balaur, Daniela Bujor, Antonia Hrimiuc, Marian Turea, Nicoleta Tutui, toti in anul IV la Inginerie geologica, Vlad Botez, anul II la Inginerie geologica, Alina Ciobanu si Maria-Evrika-Daim Cojocariu, anul I, respectiv anul II, master Geochimia mediului.

Premiile au fost obtinute la sectiunea Postere, dupa cum urmeaza: Premiul I – Tutui Nicoleta , Premiul al II-lea  – Bujor Daniela si Premiul al III- lea – Radu Balaur (coordonati de prof. univ. dr. Crina Miclaus si asist. dr. Anca Seserman). De asemenea, studenta Maria-Evrika-Daim Cojocariu (coordonata de prof. dr. Dumitru Bulgariu si lect dr. Dan Astefanei) a primit Diploma Speciala Master.
 

Adauga un comentariu