Local

Studentul Ahmed Sami El Bourkadi, suspectul dublului asasinat din Moara de Foc, rămâne în arest preventiv. Decizia este definitivă – EXCLUSIV

Publicat: 22 iul. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Studentul Ahmed Sami El Bourkadi suspectul dublului asasinat din Moara de Foc rămâne în arest preventiv. Decizia este definitivă - EXCLUSIV
Studentul marocan suspect de dublul asasinat de la Moara de Vânt, Ahmed Sami El Bourkadi, rămâne în arest preventiv

Curtea de Apel Iaşi a menţinut arestul preventiv în cazul studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi.

„Instanța respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul-contestator Ahmed Sami El Bourkadi, în prezent aflat în Penitenciarul Iaşi. Definitivă”, au arătat vineri, 22 iulie 2022, judecătorii ieșeni.

Un dublu asasinat destul de ciudat

Amintim că, la începutul lunii decembrie 2021, polițiștii ieșeni au fost anunțați de rudele tânărului student marocan Youssef Jniyah că acesta nu a revenit la Bruxelles. Asta, în contextul în care el avea cumpărat un bilet de avion cu plecare din Iași.

Oamenii legii au făcut cercetări și au ajuns la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Anchetatorii au dat acolo peste un tablou de groază: Youssef Jniyah şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, erau morți în același pat cu zeci de lovituri de cuțit pe corp.

Ulterior, poliţiştii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. El a fost prins în Roma și a fost readus în Iași, fiind arestat preventive și, mai apoi, trimis în judecată. Acum, rudele marocanului ucis în vila din Moara de Vânt cer despăgubiri considerabile.

Comentarii
Adauga un comentariu