Actualitate

Subiecte Bacalaureat 2022: Ce variante au avut elevii la Psihologie, Informatică și Geografie – FOTO

Publicat: 22 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Subiecte Bacalaureat 2022 Ce variante au avut elevii la Psihologie Informatică și Geografie - FOTO
Potrivit Ministerului Educației, la proba la alegere a profilului și a specializării de la Bacalaureat 2022 s-au înscris 119.828 de candidați

Elevii care au susținut astăzi, 22 iunie, proba la alegere a profilului și a specializării la Psihologie, Informatică și Geografie, au avut de rezolvat varianta 1, la fel ca la proba susținută marți, 21 iunie.

Potrivit Ministerului Educației, la proba la alegere a profilului și a specializării de la Bacalaureat 2022 s-au înscris 119.828 de candidați.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise s-a făcut în intervalul orar 7:30 – 8:30, iar timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

Absolvenții care au ales Psihologia au avut de rezolvat 3 subiecte: la subiectul trei, elevii au avut de rezolvat un subiect pe baza unui fragment din autobiografia lui Michelle Obama.

Absolvenții care au ales Geografia ca probă la alegere, au avut de rezolvat 3 subiecte: cerințele de la primul subiect s-au bazat pe harta politică a Europei, iar la subiectul al II-lea, absolvenții de liceu au avut de rezolvat exerciții referitoare la harta României, respectiv unități de relief, râuri, ape.

 

 

 

 

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie, până la ora 12:00. Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. Afișarea rezultatelor finale la Bacalaureat 2022 este prevăzută în data de 1 iulie.

Adauga un comentariu