Magazin

Suceavalive.ro – site-ul de știri veridice care te menține la curent cu noutățile

Publicat: 03 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Suceavalive.ro - site-ul de știri veridice care te menține la curent cu noutățile

Ca în orice alt domeniu, există uscăciuni și în cel al presei. Nu tot ce citești și vezi pe social media este real, iar de televizor nici nu mai vorbim. Suceavalive.ro este un site de știri redactate în mod profesional, unde găsești atât informații despre acest oraș, cât și știri de la nivel național și internațional. Când vine vorba de citirea presei, este bine să te informezi din surse sigure, pentru a avea garanția că ceea ce citești este și adevărat.

Luând în considerare nivelul slab al educației a unei bune părți din populația României, este important ca noi cei ce știm să facem diferența între real și fals, să nu propagăm în continuare informații eronate ce îi pot influența ușor pe cei naivi. Din lipsa dorinței de autoeducare, dar și influențabilitatea ușoară pe care o au unii oamenii din România, progresul țării noastre mai degrabă merge înapoi decât înainte. Deci trebuie să citim, dar să citim articole și să vizionăm știri care să ne ajute să ne educăm corect și să formăm generații mai sănătoase și mai stabile pe viitor. Cum spunea George Carlin “Nu subestima niciodată puterea proștilor organizați în grupuri mari.”

Ce articole poți găsi pe suceavalive.ro

Când vine vorba de Suceava news, cititorii pot găsi aici articole de interes din categorii precum administrație, politic, cultural, social, turism și de actualitate. Poți găsi aici informații despre vreme, despre ce evenimente se mai țin în orașul Suceava sau alte zone, poți găsi la categoria de informații utile chiar și job-uri dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

Tot aici poți citi care mai este situația cu cazurile de Covid din oraș, dar și de la nivel național. Găsești și articole ce te informează cu privire la ce mai face primăria orașului, dar și ce mai fac deputații și partidele prin parlament. Dacă ești interesat de lumea mondenă, pe suceavalive.ro sigur găsești anumite subiecte incendiare.

Liber la vacanță în Bulgaria

Dacă tot e vremea concediilor, conform suceavalive.ro românii au liber la distracție în Bulgaria până la sfârșitul sezonului. Se pare că indiferent de situația epidemiologică, românii pot merge acolo doar cu pașaportul sau cu actul de identitate, a anunțat guvernul Bulgariei pe data de 16 iulie.

Potrivit Ordinului oficial, România este singura țară pentru care se face această excepție, turiștii având liberă circulație în toată această perioadă. Se pare că cel puțin față de anul anterior, românii au exprimat un interes dublu de a merge la mare în Bulgaria, față de litoralul românesc. Și cine să-i condamne, având în vedere că fie că te duci în Tenerife sau la Mamaia, tot atâția bani îți trebuie.

Așadar, dacă încă nu știai unde să-ți faci concediul anul acesta fără să-ți faci vaccin sau testul Covid, iată că Bulgaria nu te restricționează în nici un fel dacă vii din România. Desigur situația se schimbă pentru românii care vin din zone verzi, portocalii sau roșii.

Pentru a citi știri calitative și a fi mereu la curent cu noutățile accesează suceavalive.ro.

Contact: 0742.958.760

e-mail: [email protected]

[email protected]

 

 

 

Adauga un comentariu