Local

Suceveanul de 61 ani, transferat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi cu arsuri grave, a murit

Publicat: 06 dec. 2022
Suceveanul de 61 ani transferat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi cu arsuri grave a murit
Un bărbat de 61 ani a murit

Un bărbat din Suceava, în vârstă de 61 de ani, a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corporală, din cauza unei explozii. Acesta a fost preluat şi transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Din păcate, pacientul a decedat.

„Din păcate pacientul cu arsuri a murit aseară. Avea și traumatisme multiple”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Un bărbat de 61 ani a murit, după ce a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corporală

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, anunţa ieri seară, 5 decembrie 2022, faptul că pacientul era în stare gravă, iar prognosticul era unul rezervat.

„Bărbatul a fost transferat de la Suceava cu ambulanţa. După, a fost diagnosticat cu arsură pe suprafaţa corporală de 90%. Este intubat şi ventilat mecanic. Arsură a fost produsă prin explozie. Condiţiile meteo nefavorabile nu au permis transferul cu elicopterul, dar a fost preluat în terapie intensivă la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Este sub îngrijirea colegilor din Clinica de Chirurgie Plastică şi a colegilor din Terapie Intensivă. O stare gravă şi un prognostic rezervat. Este vorba de o arsură pe suprafaţă mare, cu consecinţe foarte grave asupra stării generale a acestui pacient”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu – şefa UPU SMURD Iaşi.

 

 
Adauga un comentariu