Sport

Suedezii, aroganți înaintea meciului cu România! Când vor ajunge la București

Publicat: 12 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Suedezii aroganți înaintea meciului cu România Când vor ajunge la București

România – Suedia este un meci vital pentru ambele echipe în perspectiva calificării la EURO 2020. În acest moment, cele două echipe sunt despărțite de un singur punct. Nordicii sunt pe 2 cu 15 puncte, în timp ce tricolorii se află pe 3 cu 14 puncte.
Înaintea meciului direct, care se va disputa la București, pe Arena Națională, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, Suedezii au luat o decizie total neașteptată. Aceștia vor efectua un cantonament în Cipru și vor ajunge în România cu puțin peste 24 de ore înaintea meciului direct.

„Staff-ul Suediei a organizat o deplasare neașteptată pentru lotul cu care abordează partida de vineri, împotriva României! Nordicii vor ajunge mâine la 1.200 km sud de București în… Cipru! Aici vor fi cantonați până pe 14 noiembrie, urmând să ajungă în capitala noastră în jurul prânzului, la puțin peste 24 de ore înainte de meci.
Îi așteptăm pe Arena Națională, cu 50.000 de români în tribune! LUPTåM ÎMPREUNå!”, se anunță în comunicatul postat pe frf.ro.

România – Suedia se va juca cu casa închisă

E oficial! România – Suedia se va disputa cu casa închisă. Federația Română de Fotbal a anunțat cu toate cele 50.000 de bilete scoase la vânzare pentru meciul cu nordicii au fost epuizate. Dintre aceștia, 10.000 vor fi copii. În altă ordine de idei, Metrorex a prelungit programul la metrou, până la ora 00:30.

„Vom fi 50.000 de români pe Arena Națională, vineri, să încurajăm tricolorii! Aproape 10.000 de copii vor beneficia de acces gratuit, în Family Zone și în sectoarele dedicate școlilor de fotbal și academiilor! Vă mulțumim tuturor, doar împreună putem învinge!”, a anunțat frf.ro

Adauga un comentariu