Local

Sugrumat de prietenul de pahar cu o curea!

Publicat: 25 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sugrumat de prietenul de pahar cu o curea

Un individ de 44 de ani, din satul Pădureni, comuna Grajduri, va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că a făcut moarte de om. Astfel, procurorii ieșeni au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Cristian Mihu, sub acuzația de omor. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.
În urmă cu câteva săptămâni, individul a fost încătușat. Asta, după ce oamenii legii au descoperit cadavrul unui alt bărbat, de 39 de ani, din aceeași localitate, în apropierea unei linii de cale ferată din zonă.

Polițiștii au descoperit cadavrul

Autoritățile au fost alertate printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat, A.H. (39 de ani), se afla prăbușit în acea zonă. Polițiștii și criminaliștii s-au deplasat la fața locului, unde au descoperit cadavrul, ce avea semne de violență.
În urma anchetei desfășurate, procurorii au ajuns foarte repede la suspect.

„Pe data de 29 februarie 2020, după ce au consumat băuturi alcoolice și în urma unui conflict spontan, pe un teren viran din apropierea unei linii de cale ferată din satul Pădureni, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnul la nivelul capului și al gâtului. În timp ce victima era în genunchi, de la spate, inculpatul a luat o curea și i-a pus-o în jurul gâtului, strângând cu putere până ce victima nu a mai mișcat, provocându-i moartea”, a precizat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Scandal din cauza fostei iubite

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași, iar doctorii au descoperit că decesul a fost provocat de o insuficiență respiratorie acută din cauza comprimării pachetului vasculo-nervos și aeric de la nivelul gâtului, cu ajutorul unui laț traumatic, sub acțiunea unei forțe externe (strangulare – n.r.).

„La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptelor”, a adăugat procurorul Mihaela Apostol.

Potrivit anchetatorilor, individul a susținut că ar fi reacționat astfel deoarece victima ar fi făcut o afirmație negativă la adresa fostei lui concubine.

Adauga un comentariu