Sport

Suma incredibilă pe care Lewis Hamilton o va primi în următorii 3 ani de Formula 1

Publicat: 06 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Suma incredibilă pe care Lewis Hamilton o va primi în următorii 3 ani de Formula 1

Lewis Hamilton va câștiga suma impresionantă de 164.835 de lire sterline în fiecare zi, după ce va semna contractul pe trei ani cu Mercedes, în valoare de 60 de milioane de lire sterline! În ultimele zile, au existat mai multe zvonuri legate de viitorul pilotului cu șase titluri mondiale la activ, mai ales că și cei de la Ferrari l-au pus pe lista de achiziții. Contractul actual al lui Hamilton, în valoare de 40 de milioane de lire sterline, expiră la finalul actualei stagiuni, dar discuțiile pentru prelungirea pe alți trei ani sunt foarte aproape de finalizare.
„Îmi place foarte mult unde mă aflu, așa că nu mă grăbesc să iau o decizie rapidă. Este înțelept și inteligent pentru mine să stau și să mă gândesc la ce vreau să fac în ultima parte a carierei mele”, spunea Hamilton în decembrie 2019.

Hamilton a câștigat în 2019 al treilea titlu consecutiv

Oficialii celor de la Mercedes sunt gata să pună pe masă 60 de milioane de lire sterline, mai ales că nu sunt multe variante pentru a înlocui un pilot de valoarea lui Hamilton.
Lewis Hamilton are șase titluri mondiale: unul cu McLaren și cinci cu Mercedes.
Hamilton a câștigat în 2019 al treilea titlu consecutiv și al cincilea în ultimii șase ani în Formula 1, iar Gazzetta dello Sport a scris despre interesul Scuderiei Ferrari pentru campionul britanic.

„Lewis este, cu siguranță, un pilot remarcabil. Nu putem fi decât fericiți știind că este disponibil din 2021. Vom discuta sezonul viitor”, a spus șeful lui Ferrari, Mattia Binotto.

Lewis Hamilton este din 2013 la Mercedes și a declarat după cucerirea celui de-al șaselea titlu mondial din carieră că e convins că va rămâne la echipa germană.

„Nu mă văd mergând în altă parte. Iubesc să fiu la Mercedes, să fiu parte la istoria acestui brand”, a declarat pilotul în vârstă de 35 de ani

Adauga un comentariu