Sport

Șumudică regretă că nu a reușit să-l aducă pe Alibec la Gaziantep

Publicat: 31 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șumudică regretă că nu a reușit să-l aducă pe Alibec la Gaziantep
Marius Șumudică l-ar fi vrut pe Denis pe Alibec la Gaziantep

Marius Șumudică regretă că Gaziantep nu a reușit să-l transfere pe Denis Alibec, deși a făcut o ofertă clară pentru mijlocașul Astrei. Acesta nu vrea, momentan, să plece de la Giurgiu și este decis să rămână până în iarnă.
Șumudică a dezvăluit și ce ofertă a făcut Gaziantep pentru atacantul convocat de Rădoi la națională și de ce a vrut să-l aducă la echipa sa.

Marius Șumudică: „Am încercat să-l ajut și pe el, și o echipă din România!”

„Îmi pare rău pentru Denis Alibec, noi am făcut o ofertă. Am luptat din tot ce am putut, și eu și el. Am făcut o ofertă, 600.000 de euro, plus 30 la sută din următorii 3 ani de transfer. Salariu – în jurul a 600.000 de euro. O ofertă pe care eu o consider OK, având în vedere că mai avea un an de contract. Domnul Niculae și Dani Coman sunt cei mai în măsură să-și vândă marfa. Nu sunt un site de evaluare a fotbaliștilor să spun cât valorează Alibec acum. Am încercat să-l ajut și pe el, și o echipă din România. Prefer să iau jucători pe care îi cunosc”, a spus Marius Șumudică.

Gigi Mulțescu: „M-au întrebat ce tip de jucător este”

Gheorghe Mulțescu (68 de ani) a dezvăluit că a fost consultat de turcii de la Samsunspor cu privire la posibilul transfer al lui Denis Alibec.

„Au posibilități materiale. E un jucător valoros, nu mai e un secret. Este un jucător care costă bani. Ei știu ce posibilități au. Am vorbit cu ei, vor să-l aducă, m-au întrebat ce tip de jucător este. Din punct de vedere material, jucătorii sunt foarte bine plătiți”, a spus Gigi Mulțescu.

Adauga un comentariu