Economic Local

Sunrise Motors – dealerul TOYOTA IASI te asteapta cu oferte de nerefuzat!

Publicat: 21 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Sunrise Motors  dealerul TOYOTA IASI te asteapta cu oferte de nerefuzat
Toyota C-HR are tot ce ai nevoie pentru a te aventura in viata de zi cu zi

Captivantul Toyota C-HR

Toyota C-HR nu mai are nevoie de nicio prezentare. Inspirat din forma exclusivista a unui diamant, acest crossover imbina perfect silueta unui coupe cu beneficiile unui SUV hibrid. Consumul redus de combustibil, emisiile scazute si sistemul de propulsie Toyota Hybrid, il fac un partener potrivit pentru drumurile urbane sau escapadele prin tara.

Performanta hibrida fara cusur

Toyota C-HR are tot ce ai nevoie pentru a te aventura in viata de zi cu zi. Exceptional de eficient, ofera o acceleratie instantanee care face orice depasire sa para fara efort si o dinamica de condus de invidiat.

Indrazneste sa fii diferit

Intr-o lume plina de obisnuit, iesi in evidenta cu Toyota C-HR. Un coupe modern cu un design unghiular si o silueta compacta ce arunca regulamentul cu indrazneala.

Picantul Aygo X

Un crossover urban in adevaratul sens al cuvantului, Toyota Aygo te invita sa-ti exprimi personalitatea in plimbarile tale prin oras. Disponibil in culori care mai de care mai vibrante, cu un motor pe benzina si o cutie de viteze optimizata pentru strazile citadine, jante din aliaj ce completeaza silueta inaltata si o caroserie cu forma aerodinamica, Aygo X este un exemplu perfect de masina de oras.

In armonie cu dumneavoastra si cu orasul

Aygo X nu este doar o masina de oras, ci o extensie a stilului dumneavoastra de viata activ. Toyota Smart Connect va mentine telefonul si masina sincronizate, cu incarcare wireless pentru o alimentare continua din mers. Un ecran tactil HD de 9″ afiseaza tot ce este necesar – evitati blocajele din oras cu ajutorul navigatiei cu actualizare in cloud si evenimentele rutiere in timp real. Folositi aplicatia MyT pentru a opera anumite functii de la distanta, de exemplu pentru a programa  climatizarea si a gestiona controlul portierelor printr-o atingere. Aygo X este ca un smartphone pe roti.

Profita de reducerea oferita de dealerul Toyota Iasi- Sunrise Motors pentru orice Toyota C-HR 1.8 Hybrid si Aygo X comandate pana la 31 martie si porneste la drum fara griji beneficiind de casco gratuit pentru 12 luni!

Vino la Sunrise Motors – dealerul Toyota Iasi, in Sos. Iasi – Tg. Frumos, km. 12, Letcani pentru a descoperi toate ofertele promotionale pe care ti le-am pregatit, sau cere oferta prin programul RABLA 2023:

Cere-oferta – Toyota Iasi

Colegii nostri te asteapta sa si testezi modelul preferat:

Test Drive – Toyota Iasi

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe:

Stefan – 0725.800.121

Gabriel – 0725.800.122

Alexandru – 0725.800.124

Comentarii
Adauga un comentariu