National

Super Luna Albastră Sângerie, un eveniment astronomic spectaculos! Cum vor fi afectate zodiile – VIDEO

Publicat: 26 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Astăzi 26 mai 2021, suntem martorii unui eveniment astronomic spectaculos Super Luna Albastră Sângerie. De fapt, avem de-a face cu trei fenomene – eclipsa totală de lună, Luna albastră şi Luna sângerie, lucru nemainîntâlnit în ultimii 150 de ani.

Evenimentul Super Luna Albastră Sângerie este rezultatul a două fenomene care s-au produs în același timp.

În primul rând, Soarele, Pământul și Luna se poziționează astfel încât lumina de la soare ce intră în atmosfera Terrei capătă o nuanţă albastră. Aerul funcționează, în acest caz, ca o lentilă care trimite această lumină spre lună, astfel ceea ce vedem noi nu va fi o luna albastră, aşa cum ar fi poate logic, ci mai degrabă sângerie de unde și numele.

Tot astăzi am mai avut parte al doilea fenomen, respectiv prima și singura eclipsă totală de lună din an. A durat o oră și 17 minute și a fost vizibilă din Asia, Australia, Pacific și vestul Americii de Nord. Cele două evenimente compun ceea ce numim Super Luna Albastră Sângerie.

Cum resimt zodiile acest fenomen

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat, luni, la Antena 3 cum suntem afectați de acest fenomen.

„Ăsta este poate primul pericol de care trebuie să amintim, este felul în care circulăm pe drumuri, să nu existe accidente, să nu existe viteză.

Eclipsa acționează foarte mult asupra sistemului nervos. Persoanele care au tulburări emoționale sau cele care se știu sub anumite tratamente sau cele care nu iau tratamente se pot resimți în urma acestei eclipse. Este vorba despre efecte chiar și mai ample, mai largi, care țin de planul internațional, adică aceste eclipse pot declanșa anumite evenimente.

Oamenii vor să plece, vor să circule, vor libertate. Dacă în secunda asta aduci niște restricții poate să existe niște răbufniri. În jurul eclipselor se produc inundații și tot felul de viituri. Ajutorul cu care vine eclipsa este faptul că sunt oameni care găsesc sensul unor lucruri afla adevăruri, află cauze ale unor probleme”, a spus astrologul Cristina Demetrescu la Antena 3.

Care sunt zodiile cele mai afectate de eclipsa de Lună

„Toate zodiile sunt afectate, absolut toate zodiile o resimt. Probabil Săgetătorii și cei născuți în a cincea zi de Săgetător, undeva pe data de 26 noiembrie, dar toate zodiile sunt impactate și poate chiar anumite categorii, cei care călătoresc, de exemplu, sunt afectați, cei care învață, studenții, pentru că Săgetătorul guvernează universitățile. Sunt multe destine profesionale care vor coti, de aici înainte”, a spus Cristina Demetrescu, la News Hour with CNN.

Luna plină va părea mai mare decât de obicei, deoarece se va afla la perigeu (cea mai apropiată distanță de Pământ). În momentul în care va intra în conul de umbră al Pământului, va avea o culoare roșiatică.

Adauga un comentariu