Prima pagină » Business în România » Supermarketul care îți dă mai mulți bani pentru fiecare pet reciclat! A fost făcut anunțul

Supermarketul care îți dă mai mulți bani pentru fiecare pet reciclat! A fost făcut anunțul

20 mai 2024, 14:43,
BZI.ro, în Business în România

Este un supermarket care a decis să ofere mai mulți bani pentru fiecare pet reciclat. Într-un anunț oficial, Auchan le-a explicat clienților că o oferă 0,60 de bani pentru fiecare sticlă reciclată. Nu există limită pentru numărul de peturi pe care le poți aduce, iar diferența de 0,10 bani va fi regăsită în vouchere pentru cumpărături.

Sistemul SGR a fost implementat în decembrie și legea spune că toate supermarketurile sunt obligate să îl aibă implementat. Fiecare utilizator care reciclează peturi primește un bon fiscal de care se poate folosi pentru a face cumpărături sau dacă se prezintă la casă este schimbat în numerar.

Supermarketul Auchan dă mai mulți bani pentru fiecare pet reciclat

Supermarketul Auchan din România a anunțat o creștere a valorii oferite pentru peturile reciclate, încurajând astfel clienții să participe mai activ la reciclare. Această inițiativă vine pe fondul unei preocupări globale tot mai mari privind reciclarea, iar acțiunile retailerilor pot influența considerabil comportamentul consumatorilor.

Conform unui comunicat de presă al Auchan, clienții care reciclează PET-uri, sticle sau doze de aluminiu la aparatele RVM (Reverse Vending Machine) din magazinele lor și folosesc cardul de fidelitate MyCLUB Auchan vor primi un bonus suplimentar. În mod specific, pentru fiecare ambalaj reciclat, clienții vor beneficia de un extra-avantaj de 0,1 lei, pe lângă garanția de 0,5 lei per ambalaj. Această ofertă este valabilă până pe 15 septembrie, fără limită în ceea ce privește cantitatea de ambalaje reciclate.

Pentru a profita de aceste beneficii, clienții trebuie să urmeze pașii de mai jos:

Adună ambalajele: PET-uri, sticle și doze de aluminiu.
Vizitează un magazin Auchan: Toate locațiile sunt dotate cu aparate RVM.
Scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatele RVM.
Introdu ambalajele în aparatele de reciclare.
Primești voucherul: Garanția de 0,5 lei și bonusul de 0,1 lei per ambalaj vor fi adăugate sub formă de voucher de fidelitate în aplicația Auchan.

Totul despre Sistemul Garanție-Returnare

Românii care cumpără băuturi trebuie să plătească o garanție de 0,50 lei pentru fiecare ambalaj primar nereutilizabil din sticlă, plastic sau metal, cu volume între 0,1 l și 3 l inclusiv. Consumatorii își recuperează garanția dacă returnează ambalajele corespunzător. În primele zile din decembrie, au fost puține ambalaje SGR disponibile, dar numărul acestora crește treptat.

Sunt acceptate doar ambalajele marcate cu logo-ul SGR și codul de bare pentru colectarea automată. Este esențial ca produsele incluse în sistem să fie marcate cu un logo specific SGR și un cod de bare. Ambalajele fără acest logo nu sunt acceptate. Ambalajele cu garanție trebuie să aibă simbolul SGR imprimat pe etichetă, alături de un cod de bare pentru colectarea automată prin automatele RVM. Conform cerințelor, logo-ul SGR de pe ambalaje nu poate fi mai mic de 8 x 6,35 mm, anunță cei care au implementat sistemuș RetuRO.

Nu puteți să obțineți bani pentru PET-uri vechi pe care le aveți în pivniță de ani buni și pe care doriți acum să le eliminați. În concluzie clienții acestui supermarket vor primi mai mulți bani pentru peturile pe care le reciclează. Durata promoției este de 4 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *