Sport

Surpriză! Cui i-au propus cei de la Bayern postul de antrenor după demiterea lui Kovac

Publicat: 06 nov. 2019

Bayern Munchen a decis să-l dea afară pe Niko Kovac după umilința cu Eintracht, 1-5, fără să aibă deja pregătit un alt nume pentru banca tehnică. Luni seară, președintele Uli Hoeness a anunțat că abia peste trei săptămâni va fi numit un nou antrenor, timp în care boardul va avea vreme să cântărească bine toate variantele. Ieri, Sky Germania anunță că alesul bavarezilor ar fi Thomas Tuchel!

Bayern ar fi dispusă să-l aștepte pe Thomas Tuchel până la vară

Fostul mare rival din momentul în care antrena pe Borussia Dortmund, Tuchel ar fi fost întrebat dacă e dispus să preia Bayern imediat sau din vară. Dovadă că-l apreciază atât de mult încât sunt gata să-l aștepte până la finele sezonului! Conform jurnaliștilor nemți, răspunsul lui Tuchel pentru varianta pe termen scurt a fost un nu radical, fără nicio negociere, în timp de pentru la vară ar lua o decizie doar în funcție de performanțele sportive din acest sezon cu PSG.

Nume mari pe lista scurtă pentru Bayern Munchen

Presa germană a avansat mai multe nume pentru banca tehnică a lui Bayern, între care cele ale lui Jose Mourinho, Massimiliano Allegri și Arsene Wenger, toți antrenori de renume, în prezent liberi de contract. Fiecare dintre cei trei are CV mai important decât Tuchel și, în plus, marele avantaj ar fi că pot prelua repede echipa.
O altă variantă evocată o reprezintă menținerea la conducere a secundului lui Kovac, Hansi Flick, cel care asigură interimatul după plecarea lui Niko Kovac.loading...

Adauga un comentariu