Local

Surpriză de proporții pentru doi hoți din Iași! Mascații au intrat peste ei și i-au prins „admirând” bunurile furate. Aveau o pradă frumușică

Publicat: 23 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Surpriză de proporții pentru doi hoți din Iași Mascații au intrat peste ei și i-au prins admirând bunurile furate. Aveau o pradă frumușică
Mascații din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) au descins peste doi indivizi care au comis mai multe furturi

Doi hoți din județul Iași s-au trezit cu o surpriză de neuitat. Mascații au intrat peste ei după ce au furat bunuri dintr-o casă de mai multe ori. Acum au fost arestați, iar dacă vor fi găsiți vinovați, riscă să ajungă după gratii

Situație incredibilă într-o comună din județul Iași. O femeie s-a trezit că din casă îi dispar periodic lucruri. Nu i-a luat prea mult să-și dea seama că hoții o „vizitează” periodic și pleacă cu bunuri de valoare din locuință. Ea a cerut ajutorul polițiștilor, iar oamenii legii au elucidat misterul. Zilele trecute, după ce au aflat cine se află în spatele furturilor, polițiștii de la Ciurea au cerut sprijin mascaților de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) și au descins la locuința hoților. Odată ce au pătruns în imobil, polițiștii au găsit bunurile furate. Cei doi indivizi au fost conduși la audieri, iar mai apoi au fost reținuți pentru 24 de ore.

Surpriză de proporții pentru cei doi hoți din Iași

Cei doi indivizi au furat bunuri în valoare de câteva mii de lei.

„La data de 12.01.2024, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 45 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul imobilului său, de pe raza comunei Mogoșești, de unde au sustras diverse bunuri. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, respectiv un tânăr în vârstă de 24 de ani, ambii din comuna Mogoșești, bănuiți de comiterea faptei.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 21.12.2023-12.01.2024, aceștia ar fi pătruns într-un imobil de pe raza comunei Mogoșești, de unde ar fi sustras bunuri (electronice, electrocasnice, bunuri de uz casnic) în valoare de 8.000 de lei. La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Iași cu sprijinul luptătorilor SAS Iași au efectuat două percheziții imobiliare la domiciliul acestora, ocazie cu care au găsit bunurile sustrase, ulterior fiind predate persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20.01.2024, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în arestul IPJ Iași” au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Au fost arestați pentru 30 de zile

Ionuț Popa și Cristi Popa au fost prezentați de polițiști în fața judecătorilor. Aceștia au aflat că vor sta pentru cel puțin 30 de zile în arest.

„La data de 21 ianuarie 2024, aceștia a fost prezentați instanței de judecată care a dispus luarea măsurii arestului de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Acum, cei doi hoți din Iași au trecut peste surpriza făcută de polițiști, însă vor avea de dat explicații în fața legii.

Comentarii
Adauga un comentariu