Local

Surpriză în cazul audierii fostului viceprimar Gabriel Harabagiu! Semnătura nu-i aparţine!

Publicat: 15 dec. 2022
_____ Vizualizări 28 Comentarii
Surpriză în cazul audierii fostului viceprimar Gabriel Harabagiu Semnătura nu-i aparţine
Confuzie în dosarul DIICOT, la Iași

După ce a fost „reţinut” la sediul Inspectoratului de Poliție Judeșean Iaşi timp de 16 ore, procurorii DIICOT şi-au dat seama la audieri că au făcut o greşeală!

Aceștia au confundat semnătura fostului viceprimar Gabriel Harabagiu cu cea a actualului viceprimar al municipiului Iași, Daniel Juravle.

În acest context, cel mai probabil este că Daniel Juravle va fi chemat la audieri şi pus sub acuzare.

Surpriză în dosarul DIICOT în ceea ce-l privește pe fostul viceprimar Gabriel Harabagiu

Azi noaptea, 15 decembrie 2022, în jurul orei 01.00, fostul viceprimar al municipiului Iaşi, Gabriel Harabagiu, a fost lăsat să plece. Acesta a ieşit din sediul DIICOT şi s-a deplasat spre acasă.

Important de precizat este faptul că Gabriel Harabagiu nu a fost plasat sub control judiciar, nu are calitatea de suspect sau inculpat. Totul, după ce DIICOT Iaşi a făcut o confunzie. Anchetatorii au confundat semnătura fostului viceprimar Gabriel Harabagiu cu cea a actualului viceprimar Daniel Juravle.

În timpul audierei, cei de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism şi-au dat seama de greşeala făcută. Drept dovadă, fostul viceprimar a explicat că în perioada în care au fost semnate acele documente se afla în concediu, în afara Iaşului.

În concluzie, semnătura nu-i aparţine lui Gabriel Harabagiu, ci lui Daniel Juravle, actualul viceprimar al municipiului Iaşi.

Comentarii
  • Mai degrabă ar trebui sa spunem ca horodniceanu vrea să-l aresteze pe chirica pentru ca acesta nu I a dat casa de pe sararie cu 500 euro redevențe pe luna soției lui horodniceanu sa și facă cabinet medical ,mai ilegal este sa folosește diicot iasi pentru propriul interes personal si sa folosești oamenii și echipamentele din dotare pentru câștigul propriu,eu spun ca asta e mai grav ,nu ca a construit nu știu cine o supraetajare și 3 prosti au semnat ca primarii .Asta e corupția din România sau asta e adevăratul interes din spatele acestor dosare de la diicot câștigul personal a lui horodniceanu (presiuni,șantaje și amenințări) .Au mai fost și alți procurori mult mai buni și clar mai deștepți ca horodniceanu cum a fost Eva, care a ajuns ca tot sistemul sa l facă, ce credeți ca se va întâmpla si cu dv .Dl horodniceanu sa nu uitați de întâlnirile din aeroportul București pe ruta București-iasi când zburati împreună cu Mihai chirica și îi cereati niște terenuri,spatii și autorizații ,toate vor ieși la suprafață .Exista viata și după DIICOT.

  • Stati pe faza ca urmeaza Marius Bodea , Marius tii minte cand ai luat spaga de 70.000 lei (15.000 euro) de la licitatia cu taiatul ierbii mecanizate la Aeroportul Iasi. Ce ti ai luat atunci cu bani aia sa fi fost VW Phaeton ala Negru ? Prietenul tau S.V. te toarna daca il strange cineva de o u a . Ar merge de o plangere la DNA sau DIICOT.

  • Cat de incompetent sa fii tu, ca procuror, cu salariu de 30.000 lei, cu pensie de 40.000 lei sa chemi pe cineva la audieri, cu mandat, il aduci ca pe ultimul criminal cu duba jandarmeriei, il tii 17 ore intr-un stres cum numai omu ala stie si apoi ii spui ca l-ai umilit degeaba, imaginea lui e terfelita, ca apoi sa ii zici ca a fost alarma falsa. Asta este o problema foarte mare si cine zice ca si-au dat seama procurorii, este o prostie, pentru ca daca isi dadeau seama nu il umileau in halul asta, nu?? Poftim sistem de justitie in Romania, RUSINE HORODNICEANU!!! Rusine spagarule.

  • Rușine! Justiție făcută la televizor și în presa….ne aducem aminte de zornăitul catuselor la televiziuni, când toți tampitii salivau de bucurie….o mizerie. Dacă procurorii au probe, audiază martori, inculpați, etc.,instrumentează dosarul și arestează. …..pentru ce atâta tevatura, blochezi un oraș întreg, mai sunt și oameni care lucrează și au nevoie de acte de la primărie…..apropo, cine ii plătește ziua de munca lui Harabagiu? Se spune ca au venit ”incoruptibilii” procurori și au cerut de la primărie hârtii care erau predate către ei de un an….Halal profesioniști! …restul sunt povesti de adormit copii sau de a spală imaginea unor procurori care sunt plătiți cu sute de milioane și nu răspund în fata nimănui….Basca mai ies la pensie și la 50 de ani….

  • ADRIAN MORARIU GEORGEL, DIRECTORUL INSPECTORATULUI JUDETEAN IN CONSTRUCTII IASI
    ARESTATIIL CA SUNT 1000 de probe impotriva lui
    ARE DIRIGINTE PE CARE IL BAGA ABUZIV CU 5000 de lei pe luna! SANTAJEAZA TOTI DEZVOLTATORI DIN IASI
    MERGE IN SANTIERE SI PRIMA DATA AMENINTA CA ITI OPRESTE LUCRAREA SI APOI ITI CERE BANI SAU ITI PROPUNE EL “ DIRIGINTE de Santier” ca sa poata avea “Paravan “ la bani!!!
    A CERSIT BANI DE LA TOTI CONSTRUCTORII POSIBILI CARE CONSTRUIESC IN IASI !!!
    ARE CEL MAI MARE TUPEU JEGOS DE OM
    UMBLA CU MASINA NR INMATR IS -22-TAS

  • Footu-tei in gat Harabagiule. Ai incasat bani pe semnatura lui Juravle. Pe Juravle il scapa Flutur, pe tine te leg eu, asculta la mine…

  • Daca procurorul a abuzat de functie si a chemat la audieri dintr -o greseala nu trebuie sa fie si el anchetat( poate impreuna cu grefiera, secretara au constituit un grup infractional organizat). Dupa interpretarea procurorilor eu daca semnez pe un act alaturi de alti colegi si sef de institutie conform fisei postului inseamna ca constitui un grup infractional organizat? Am inebunit cu totii? Mai bine DICOT s-ar ocupa intradevar de adevaratele grupuri infractionale, trafic de copii. droguri etc. De fapt am vazut la Caracal ce bine pregatiti sunt? De ce sa te iei de adevaratii infractori periclosi cand poti sa anchetezi un abuz in serviciu asa ca cineva nu a interpretat legea ca si tine.

  • Să veniți și la ARR Iași domnilor procurori, e mare mafie și aici cu autorizațiile și licențele, șpăgi la greu!!!!!

  • Harabagiule, stii ca ne-am intilnit acum 2 saptamini in spate la OCPI, eram cu un Rage Rover alb si ne-am salutat. Eu de fapt in gand ti-am urat puscarie usoara si rozeta elastică

  • Vedeți ca chirica era c am palid. Nu mai zimbea. Sa te pună sub control judiciar nu e asa simplu. Sunt probe noi. De data asta vipurile Iașului să și facă bagajele. Nu mai pupa primărie. Ăștia care au calitatea de inculpat nu mai au ce cauta în calitate de functionar public. Sa vedem pe ce mai dau semnături și apostile?? Pe declarații, ăștia ne sărăcesc bugetul și nu se face nimic penteu orașul asta. Bravo pt continuitate și munca asiduua în demonstrarea faptelor infracționale.

  • PNL partid de infractori.Fenechiu,Adomnitei,Alexe,Prisecaru.Acum Chirica,Juravle,Danga.Ce spune Klaus Iohannis,Rares Bogdan si mai ales generalul Nicolae Ciuca?

  • Cei de la blocuri care si-au făcut un amărât de acoperiș i-au luat la amendat Poliția Locală și nu li s-au dat autorizații pentru intrarea în legalitate , plus procese pentru demolare și ăștia au construit etaje peste clădiri și au primit autorizații de construire. Cam așa lucrează Primaria Iași și Poliția Locală Iași.

  • Cetatean de onoare e harabagiu ,un om deosebit de cult cu preteni alesi,tot zice ca nu i se poate intampla nimic,ca stie el pe un general

  • Făcătură. S-au îmbogățit pe șpăgi și acum nu-și recunosc semnăturile. S-au înțeles dinainte și credeau că vor scăpa. La pușcărie cu ei !!!!!!

  • Cei 2 cumetri ( Mihai Chirică și Gabi harablagiu ) se lăudau la o masa n capitala ca ei l au „avansat ” pe horodniceanu la bucale ca să scape de …,și ca nu au americanii tipărită cat pot ei plăti pt libertate ,ca de m.ai șanț și alții carea u auzit ,și s tineri și aud și bine

  • Pai si cum adica….alex Mustiata e cu 60 de zile control judiciar? Adica nu mai are voie sa detina pusca de vanatoare…. Si ce face mititelu?

Adauga un comentariu