Cancan

Surpriză în showbiz-ul nostru! Vedeta de la Antena 1 este însărcinată!

Publicat: 25 feb. 2020

Alina Ceușan, una dintre vedetele care au făcut senzație în emisiunea-fenomen ”Asia Express”, de la Antena 1, este însărcinată. Simpatica blondină a încercat să țină totul ”la secret”, dar, recent, a fost dată de gol.

La mai bine de jumătate de an de când și-a unit destinul cu alesul inimii, Alina Ceușan se pregătește pentru cel mai important rol din viață… cel de mamă. Vedeta ar purta deja în pântece rodul iubirii.

”Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză”, a declarat o persoană din anturajul vedetei.

S-a măritat în vara anului trecut!

În luna iunie a anului 2019, Alina Ceușan s-a măritat cu iubitul ei, Raul Tișa. Cunoscuta vloggeriță a atras privirile tuturor și asta pentru că a arătat fabulos în, poate, cea mai fericită zi din viața sa. Evenimentul s-a desfășurat în Parcul Central Cluj-Napoca. În ziua nunții, Alina Ceușan a ales o costumație albă. De partea cealaltă, Raul Tișa s-a îmbrăcat complet în negru.

„Am spus DA! Salutați-i pe domnul și doamne Tișa! Suntem pregătiți pentru orice va arunca viața spre noi, pentru totdeauna”, a scris Alina Ceușan pe contul personal de socializare.loading...

Adauga un comentariu