Sport

Surprize uriașe anunțate de Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda! Cine împrospătează echipa națională

Publicat: 15 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Surprize uriașe anunțate de Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda Cine împrospătează echipa națională
Mirel Radoi in meciul de fotbal dintre Romania U21 si Tara Galilor U21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, vineri, 12 octombrie 2018. © FOTO: PAUL URSACHI /Sport Pictures

Mirel Rădoi, 38 de ani, a dezvăluit ce surprize ar putea apărea la barajul cu Islanda-România, din 26 martie. Selecționerul se gândește să convoace nume care până acum nu au cochetat cu echipa națională.

„Au intrat și alți jucători în vizorul nostru. Poate fi Alexandru Crețu, care a fost la Iași și acum e în Slovenia, la Maribor. Poate fi Alexandru Băluță, împrumutat de Slavia Praga. Mai poate veni și Dorin Rotariu, de la Astana. Alexandru Maxim nu este un jucător de bază acum, dar poate apărea în echipă.
Sunt jucători care sunt obișnuiți cu selecțiile, iar la noi s-ar putea să nu mai vină! Nu pot da nume, s-ar crea o polemică pe care nu o doresc înainte de acest meci. Trebuie să înțeleagă că nu vin la națională pentru Rădoi, vin pentru România”, a declarat Mirel Rădoi.

Stanciu nu poate lipsi de la echipa națională!

Selecționerul a vorbit și despre fotbaliștii consacrați, în jurul cărora vrea să construiască echipa națională.

„Cred că în momentul de față pot da câteva nume, începând cu cei doi portari, Tătărușanu și Ionuț Radu. După aceea Chiricheș. Mai departe, Stanciu nu poate lipsi de la echipa națională, pentru că arată o formă foarte bună, chiar dacă are momente de rătăcire la declarații publice. După aceea, Răzvan Marin, Cicâldău și Nistor. Chiar aseară mă uitam la Ianis Hagi. Liderul naționalei este Chiricheș, în spatele lui poate veni Tătărușanu”, a mai spus Rădoi

Adauga un comentariu