Actualitate

Survivor România 2022 vine cu mari surprize! Cine sunt concurenții din echipa Faimoșilor

Publicat: 15 dec. 2021
Survivor România 2022
Odată cu cel de-al treilea sezon, Survivor România se mută la Pro TV

Survivor România, care din 2022 va fi difuzat de Pro TV, este varianta românească a Survivor Turkey, format derivat din celebrul reality show Survivor. Versiunea românească a fost lansată în ianuarie 2020 la Kanal D România. Concurentul câștigător este recompensat cu un premiu în valoare de 250.000 lei, adică 50.000 de euro. Cel de-al treilea sezon al celebrului show de supraviețuire va fi difuzat, din 2022, la Pro TV. Aceștia au definitivat deja echipa Faimoșilor, astfel că se știe ce vedete vor merge în Republica Dominicană.

Show-ul de supraviețuire care se desfășoară în Republica Dominicană este una dintre cele mai iubite competiții de la noi din țară. Celebra emisiune Survivor România aduce în atenția concurenților și telespectatorilor o mulțime de probe, care mai de care mai interesante. Din ianuarie 2022, va debuta cel de-al treilea sezon, astfel că s-a aflat deja cine va face parte din echipa Faimoșilor.

Survivor România 2022 – echipa Faimoșilor

Concursul Survivor România este pe cale să înceapă din ianuarie 2022, după ce sezoanele precedente au înregistrat un mare succes. Aceasta este una dintre cele mai iubite emisiuni de supraviețuire, care le prezintă telespectatorilor un show de zile mari. Și chiar dacă emisiunea s-a mutat la altă televiziune, scenariul este același ca până acum. Se formează două echipe cu câte 12 concurenți, care se vor confrunta în Republica Dominicană.

Producătorii și întreaga echipă a anunțat deja numele primilor concurenți care intră în joc, mai precis echipa Faimoșilor. Este vorba despre persoane celebre, iubite de cei de acasă, care promit să facă spectacol și să dea tot ce au mai bun.

Survivor România 2022
A fost definitivată echipa celor 12 Faimoși

Astfel, din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 fac parte: CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare a vieții lor și speră că vor ajunge acolo unde și-au propus.

Ce modificări a suferit Survivor România

Show-ul de supraviețuire a suferit anumite modificări odată cu cel de-al treilea sezon. Dacă până acum, fanii puteau urmări competiția la Kanal D, din 2022, Survivor România s-a mutat la Pro TV. Iar producătorii au anunțat că această modificare va fi cu adevărat un succes, deoarece Pro TV își va pune amprenta serios asupra emisiunii și îi va da o notă originală, așa cum face mereu.

„Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura din ceea ce înseamnă Pro TV. Iar aceasta reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a precizat directorul de programe al televiziunii din Pache Protopopescu.

Survivor România 2022
Daniel Pavel rămâne prezentatorul show-ului de supraviețuire

Nu în ultimul rând, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, spune că Survivor România 2022 nu este o competiție deloc ușoară. Așadar, nu oricine îi poate face față și astfel îi încurajează pe concurenți să se pregătească bine și fizic, și sufletește.
Adauga un comentariu