Bzi.ro

Sute de polițiști vor fi prezenți în stradă de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Publicat: 10 oct. 2019
46 Vizite 0 Comentarii

Pentru ca oamenii să se bucure în liniște și siguranță de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva și de Zilele Iașului, peste 550 de polițiști vor fi în stradă, în aceste zile, suplimentar față de dispozitivul curent.

Astfel, în perioada 10 – 15 octombrie, se vor afla la datorie peste 550 de polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, transporturi, dar și de la alte structuri, suplimentar față de dispozitivele curente.

Polițiștii vor acționa cu autospecialele din dotare pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public și privat, creșterea siguranței rutiere și a transporturilor feroviare, astfel încât pelerinii, turiștii și ieșenii să se bucure în liniște de această sărbătoare.

Vor fi organizate, zilnic, în această perioadă, patrule de siguranță publică, atât pedestre cât și auto. În aceste zile, polițiștii ieșeni vor fi prezenți și vor acționa pentru siguranța cetățeanului la manifestările religioase și evenimentele cultural-artistice, la care se estimează că va participa un număr mare de persoane.

De asemenea, în zonele aglomerate vor acționa și polițiști în civil, pentru a preveni comiterea furturilor din buzunare și a altor fapte antisociale. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului, polițiștii rutieri vor acționa pe tronsoanele de drumuri naționale și DE 583, utilizând, zilnic, aparatele radar din dotare.

O atenție deosebită va fi acordată arterelor rutiere ce converg către municipiul Iași, în zona Catedralei Mitropolitane. Totodată, polițiștii de la transporturi vor acționa în trenurile de călători, în stațiile și triajele de cale ferată și în aerogara Iași, pentru siguranța călătorilor și prevenirea incidentelor.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit