National

Tânăr de 32 de ani ar fi fost amenințat cu moartea de șefi, după ce ar fi avut un accident de muncă

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânăr de 32 de ani ar fi fost amenințat cu moartea de șefi după ce ar fi avut un accident de muncă
Tatăl victimei susține că, înainte de a intra în comă, fiul său a dezvăluit că superiorii l-au îndemnat să mintă cu privire la ce s-a întâmplat

Amenințat cu moartea ca să nu dezvăluie că a fost victima unui accident de muncă. Aceasta ar fi situaţia în care se află un tânăr de 32 de ani, internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Tatăl său spune că, înainte de a intra în comă, acesta le-a dezvăluit medicilor cum şefii au încercat să îl convingă să mintă că a fost lovit de maşină.

Bărbatul care lucrează la o societate ce se ocupă cu gestionarea deşeurilor a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe picioare, după ce a căzut într-o soluţie periculoasă, folosită la reciclare.

”Starea sa era extrem de gravă, șoc toxicoseptic sever, disfuncție multiplă organică. Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale, acum aflându-se internat la terapie intensivă. Medicii fac eforturi supraomenești pentru a-i salva viața, însă starea sa este extrem de gravă”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu.

Tatăl victimei susține că, înainte de a intra în comă, fiul său a dezvăluit că superiorii l-au îndemnat să mintă cu privire la ce s-a întâmplat.

”L-a pus ca să declare ca a fost accident de maşină pe trecere de pietoni la parcul central, marţi seara, în jur de ora 17 şi ceva. Şefa lui cred, că altcineva nu avea cine să-l pună. Dacă el a fost amenințat cu moartea. Aşa s-a zvonit acuma, că băiatul meu a fost ameninţat cu moartea dacă declară accident de muncă”, spune tatăl tânărului.

Directoarea firmei neagă însă producerea vreunui accident în cadrul societăţii.

”Nu s-a întâmplat niciun accident de muncă, susţin asta sigur. Ce a declarat băiatul este declaraţia lui, restul, organele competente vor decide la finalul”, spune directoarea firmei de deșeuri.

Acum, tânărul se zbate între viaţă şi moarte, fiind în comă indusă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Anchetatorii au deschis un dosar penal şi au ridicat deja mai multe camere de supraveghere pentru a vedea dacă se conturează ideea unui accident de muncă sau a unui accident rutier.

Medicii, însă, după ce au examinat victima, susţin că nu poate fi vorba de un accident de circulaţie.

Adauga un comentariu