Economic Local

Tânăr din Iași, criță de beat, depistat la volan de polițiștii de frontieră din Țuțora

Publicat: 01 mai 2020

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Țuțora au depistat, în trafic, un tânăr care conducea un autoturism, deși consumase băuturi alcoolice. Pe 27 aprilie, polițiștii de frontieră au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Osoi, județul Iași, un autoturism marca FORD KA, înmatriculat în România, condus de ieșeanul P.A., în vârstă de 24 de ani.

Tânărul a fost predat Poliției Rutiere

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost dus la sediul Serviciului Poliției Rutiere Iași în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii exacte a alcoolemiei din sânge.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, au declarat oficialii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Adauga un comentariu