Eveniment-Social

Tânăr transportat la spital după un conflict violent

Publicat: 15 oct. 2019

Un bărbat din Iași a fost dus de urgență la spital după ce s-a bătut cu mai multe persoane. Acesta a avut nevoie de îngrijiri și a fost internat.
„În cursul zilei de luni, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un pacient în vârstă de 23 de ani, din județul Iași. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, după ce a fost efectuat un apel la numărul unic pentru situații de urgență, 112. Cadrele medicale au constatat că acesta a fost implicat într-un conflict violent”, precizează medicii Spitalului „Sf. Spiridon”.
Bărbatul a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme și contuzii și a necesitat internare.

„Bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și traumatism toraco-abdominal. Acesta a primit îngrijiri în cadrul Unității de Primire Urgențe. Ulterior, a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi ținut sub atentă supraveghere medicală și pentru a fi supus unor investigații mai amănunțite”, adaugă medicii ieșeni.loading...

Adauga un comentariu