Eveniment-Social

Tânără suspectă de meningită internată la Spitalul de Boli Infecţioase

Publicat: 06 dec. 2019

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase a anunţat, vineri, ca în cadrul spitalului a fost internată o tânără în vârstă de 22 de ani care este suspectă de meningo-encefalită.

Tânără, cu domiciliul în judeţul Bacău a fost transferată în urmă cu câteva zile. Potrivită managerului Spitalului de Boli Infecţioase, Carmen Dorobăţ, tânără este în stare gravă fiind internată la secţia de Terapie Intensivă a spitalului.

„Este meningo-encefalită. Nu avem încă agentul. O tratăm ca pentru orice, dar e mult mai bine pentru că nu mai este ventilată mecanic. A fost adusă de la Bacău, în urgenţă. Debutul bolii a fost brusc. Nu avem un anumit context din partea familiei care să ne conducă spre un anumit agent infecţios şi, ca urmare, am tratat-o ca pentru orice ar putea fi şi, între timp, vom avea şi alte rezultate. Important este să fie mai bine. Are sigur meningo-encefalită. Nu pot să spun însă de care este, pentru că sunt foarte multe cauze. Aşteptăm rezultatele de laborator. Am luat probe pentru bacterii, virusuri. Ced că e ceva viral”, a menţionat Carmen Dorobăţloading...

Adauga un comentariu