Local

Tânără vasluiancă, în bucluc după ce a încercat să fure dintr-un magazin din Iași!

Publicat: 09 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânără vasluiancă în bucluc după ce a încercat să fure dintr-un magazin din Iași

Oamenii legii din cadrul Secției I de Poliție Iași au fost sesizați recent cu privire la faptul că agenții de pază din incinta unei societăți comerciale au surprins o tânără în timp ce ar fi încercat să fure produse din magazin. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că o tânără de 20 de ani, din județul Vaslui, ar fi intrat într-un magazin din municipiul Iași și ar fi furat trei produse cosmetice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 107 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanților societății comerciale. Pe baza probatoriului administrat în cauză, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că agenții de pază din incinta unei firme au surprins un tânăr în timp ce ar fi încercat să fure produse din magazin. Polițiștii au stabilit că un tânăr de 21 de ani, din municipiul Iași, ar fi intrat într-un magazin și ar fi furat mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 411 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Și în această cauză a fost întocmit un dosar penal pentru furt.

Adauga un comentariu