Local

Tânărul care a jefuit sala de jocuri din Nicolina a fost arestat! Riscă ani grei de pușcărie – FOTO/VIDEO

Publicat: 19 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânărul care a jefuit sala de jocuri din Nicolina a fost arestat Riscă ani grei de pușcărie - FOTOVIDEO
Tânărul care a jefuit o sală de jocuri din Iași a fost arestat pentru 30 de zile

Florin Sebastian Agapi, tânărul care a jefuit sala de jocuri din Nicolina, a fost arestat pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat de judecători, riscă ani grei de pușcărie. Acesta nu este la prima infracțiune pe care o comite

Tâlharul din Nicolina a fost arestat! Florin Sebastian Agapi a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile și riscă să stea ani grei acolo pentru fapta pe care a comis-o. Acesta a intrat într-o sala de jocuri și a luat câteva mii de lei, nu înainte însă de a-i pulveriza unui angajat spray iritant în față.

„În noaptea de 17 ianuarie 2024, în jurul orei 00:10, poliția a fost sesizată, prin apel 112, de un angajat al unei societăți comerciale din municipiul Iași (sală de jocuri) cu privire la faptul că o persoană necunoscută, care avea o cagulă pe cap, a intrat în incinta unității, pulverizându-i spray iritant lacrimogen în față și, ulterior, sustrăgând o sumă de bani din încasările obținute. Imediat au fost alertate toate patrulele de poliție și jandarmi de pe raza municipiului Iași, fiind direcționate în zonă, în vederea depistării autorului. În jurul orei 00:25, o patrulă a Secției nr. 4 Poliție Iași a depistat persoana suspectă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Tânărul care a jefuit sala de jocuri din Nicolina a fost arestat

Tânărul a fost oprit cu focuri de armă.

„Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, executând focuri de avertisment cu arma din dotare, iar, la scurt timp, bărbatul a fost prins și imobilizat cu sprijinul unei grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Iași, aflată în proximitate. Asupra acestuia au fost găsite o pereche de mănuși și o cagulă. Nu au rezultat victime, pagube materiale sau distrugeri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar persoana în cauză, un tânăr de 19 de ani, din comuna Miroslava, a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași. În cadrul cercetărilor efectuate a fost recuperată și suma de bani sustrasă, respectiv 4.020 de lei. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale”, au mai precizat reprezentanții IPJ Iași.

Nu este prima dată când comite astfel de fapte

Vă reamintim că în anul 2021, pe când era minor, a tâlhărit împreună cu un amic mai mulți tineri.

„Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, pe 28 februarie 2021, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, prin pulverizarea cu o substanță iritant-lacrimogenă și prin exercitarea de amenințări, aceștia ar fi sustras bani din posesia a patru minori și ar fi încercat să deposedeze de bunuri alți trei minori. În cadrul dosarului penal, pe 2 aprilie 2021, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, au efectuat două percheziții domiciliare în urma cărora au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă”, au transmis atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Acum, tânărul care a jefuit sala de jocuri din Nicolina a fost arestat, iar dacă va fi găsit vinovat riscă ani grei de pușcărie.

Adauga un comentariu